• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

29.03.2022

07:39

OCU MARIJE ŠERIFOVIĆ AMPUTIRAN PRST! Pevačica mu obezbedila najbolju negu i smestila ga u dom!

ATA Images

Estrada

OCU MARIJE ŠERIFOVIĆ AMPUTIRAN PRST! Pevačica mu obezbedila najbolju negu i smestila ga u dom!

Podeli vest

Ona je pričala da nije imala baš dobar odnos sa ocem na početku,te se sve to promenilo

Pevačica, Marija Šerifović, smestila je svog oca harmonikaša Rajka Šerifović u starački dom zbog narušenog zdravstvenog stanja.

Njemu je, kako prenose mediji amputiran prst na nozi, kao i da više ne živi u kući u Kragujevcu koja je pripala Mariji i njenoij majci Verici.

Foto: Informer

Marija Šerifović

Marijino otac Rajko, navodno je iznajmio drugu kuću, ali ni tamo odnedavno ne živi zbog problema sa zdravljem. Ovu informaciju potvrdio je konobar iz lokalne kafane koju je Rajko često posećivao i stanodavac kuće koju je Marijin tata iznajmljivao.

Foto: HIT dodatak/informer

Marija sa ocem Rajkom

Foto: Promo

 - Rajko je dobar čovek. Znam da je bio u bolnici i od tada nije dolazio. Živi u toj ulici nizbrdo. Ne znam tačno koja je kuća u pitanju - rekao je ljubazno konobar, dok je stanodavac kuće koju je Rajko iznajmljivao otkrio gde je zapravo Šerifovićkin tata:

 - Rajka znam, kako ne znam. Živeo je ovde kod mene. Više tu ne stanuje. Sad je u domu za stara lica. Ćerka ga je odvela. Jednog dana je samo došla po stvari, stavila u kola sve i odvela ga. Ništa nisam pitao, ne mešam se u tuđe stvari. Kasnije sam saznao da je u domu. Imao je problem sa zdravljem i lekari su mu odsekli prst na jednoj nozi - kaže Dragomir koji ima samo lepe reči o Marijinom ocu:

- Koliko ga ja poznajem, loš čovek nije, ali voli da popije. Sedeli smo zajedno tu u dvorištu, pričali, to je život. Nešto je mlađi od mene, ja sam ga savetovao kao pokojnog brata da prestane da pije, ali ne vredi, nije hteo da posluša. Rekao sam mu da batali to, šta će mu to u životu. Eto, izneli su ga iz kuće, nije mogao da izađe koliko je bio pijan. Normalan je kad ne pije, a kad popije, šta da vam kažem... Nezgodno je to... Dolazio mu je i brat. Šta da se radi. Ćerka ga čuva, to je dobro - poručio je Dragomir.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija