• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.K.

30.03.2022

07:00

MANEKENKA IZ PORODILIŠTA EKSKLUZIVNO ZA INFORMER: Beba i ja smo super, Luka je presrećan!

Estrada

MANEKENKA IZ PORODILIŠTA EKSKLUZIVNO ZA INFORMER: Beba i ja smo super, Luka je presrećan!

Podeli vest

Sofija Milošević (32) kaže da se posle porođaja beba i ona osećaju super i da je Luka Jović (24) presrećan!

Foto: printscreen instagram/sofijamilo

Luka i Sofija

Manekenka se u ponedeljak rano ujutru porodila u Madridu i na svet donela drugog sina Teodora.
 

Foto: printscreen

Sofija sa bebom
Uživa u trenutku


- I dalje dolazimo sebi, ali najvažnije je da smo beba i ja dobro i da je sve prošlo u najboljem redu. Luka i ja smo presrećni što sam rodila još jednog divnog i zdravog dečaka i što sam se ostvarila u ulozi majke po drugi put. Ne postižem da odgovorim na sve poruke i čestitke, trudim se da uživam u trenutku, ali sam zahvalna na svoj podršci koju smo dobili - priča manekenka ekskluzivno za Informer.

Dok se Sofija porađala u Madridu, Luka je sa našom reprezentacijom boravio u Danskoj, gde su igrali prijateljski meč sa domaćinom. Fudbaler je odmah posle utakmice otišao u špansku prestonicu da izvede verenicu i sina iz porodilišta.

Foto: printscreen

Sofija i Luka

Svadba sledeće godine u Beogradu

Sofija Milošević i Luka Jović planiraju da se venčaju sledeće godine u Beogradu.

- Hteli smo svadbu ovog proleća, ali bi to bilo komplikovano jer moram da dojim Teodora, pa bi mi bilo nezgodno da stalno skidam venčanicu. Alekseja sam dojila i po 30 puta dnevno, tako će sigurno biti i sa drugim sinom. Zbog toga smo svadbu pomerili za proleće ili jesen 2023. godine - kaže Sofija.

Sofija je nedavno za naš list otkrila da Jović sa njom planira veliku porodicu.

- Luka bi voleo da ima četvoro dece sa mnom. Ima sina Davida iz prvog braka, a voleo bi da ima ukupno petoro dece. Što se mene tiče, volela bih da se zaustavimo na troje jer mi je to dovoljno, ali on želi veliku porodicu. Raduje se sinovima i hoće da ih gleda kako se igraju i odrastaju zajedno, kao i da se igra sa njima. To je glavni razlog što voli mušku decu - ispričala je manekenka i dodala da joj je velika želja da dobiju i jednu devojčicu:

Foto: printscreen instagram

Sofija Milošević

- Volela bih da, pored sinova, dobijemo i jednu devojčicu, a Luka bi voleo još dva dečaka i devojčicu.
 

Sve vreme trudna


Atraktivna manekenka našalila se da je, otkako se zabavlja sa Lukom, sve vreme trudna.

- Nas dvoje smo zajedno otkako sam zatrudnela sa prvim sinom Aleksejem. Kada sam naporna, Luka mi kaže: "Ljubavi, ponovo te udaraju hormoni". On u stvari ne zna da sam ja takva i kada nisam trudna - rekla je Sofija, koja je starijeg sina Alekseja rodila u septembru 2020. godine.



POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!
Fudbal

Šta čeka "orlove" do juna? Tadić juri trofeje, Gudelj traži formu, a Mitar dominira!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je dve prijateljske utakmice u martu, sa polovičnim uspehom. Poraz od Rusije (4:0) još jednom je pokazao brojne nedostatke u igri "orlova", dok trijumf nad Kiprom (1:0) nikoga nije ubedio da su puleni Dragana Stojkovića kadri za velika dela i uspeh na predstojećem Evropskom prvenstvu. Pre toga, ostalo je da se završi klupska sezona u šampionatima širom Evrope i sveta gde nastupaju naši igrači.

28.03.2024

16:03

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija