• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.03.2022

10:05

KOMPLIKOVANO! Sofija bila verena za Filipa Živojinovića JOVIĆ SLAVIO ROĐENJE SINA SA NJEGOVOM ŽENOM

Instagram/Privatna arhiva

Estrada

KOMPLIKOVANO! Sofija bila verena za Filipa Živojinovića JOVIĆ SLAVIO ROĐENJE SINA SA NJEGOVOM ŽENOM

Podeli vest

Poznate face vode takve živote u kojima je sve moguće! Pa čak i da proslavljate rođenje sina sa ženom bivšeg dečka važe žene! Što se se zbunili? Dobro ste pročitali!

Fudbaler Real Madrida Luka Jović napravio je ludu žurku u Španiji na kojoj su bili brojne zvanice, a goste je zabavljala ni manje ni više nego supruga Filipa Živojinovića - Aleksandra Prijović! S obzirom na to da je poznato da fudbaleri obožavaju Priju i njene pesme, ovo ne bi začudilo da ne znamo da se Sofija Milošević svojevremeno zabavljala sa Aleksandrinim mužem Filipom.

Foto: Instagram/Privatna arhiva

Sofija Milošević i Filip Živojinović


Sofija Milošević i Filip Živojinović smuvali su se početkom 2008. godine i odmah su dospeli u žižu medijskom interesovanja. Ovo je bila prva javna ljubav Breninog pastorka. 

Bila sa Viktorom Troickim, on se družio sa Filipom

Foto: Instagram/Privatna arhiva

Sofija sd Viktorom Troickim i Novakom Đokovićem

Prenego što je počela da se zabavlja sa Filipom, Sofija je bila u vezi sa njegovim prijateljem Viktorom Troickim Oni su nastavili da se druže bez obzira na to što su bili sa istom ženom. Očigledno Sofija ume da ostvari dobre međuljudske odnose između ljudi koji su u nekom periodu bili deo njenog 
Zanimljivo je da je Sofija, pre nego što je uplovila u romansu sa Filipom, bila u vezi sa jednim od njegovih najboljih drugova - Viktorom Troickim. Meðutim, njih dvojicu to nije poremetilo, veæ su nastavili i dalje da se druže.

Sofija je tada rado govorila o njihovom ljubavi, pa je jednom prilikom izjavila. 
- Upoznao nas je zajednički drug. Posle toga smo se neko vreme viđali, pa smo se onda smuvali i tako… - kroz smeh je u tom periodu o Filipu pričala manekenka. 

Foto: prinstscreen

Aleksandra Prijović na proslavi Luke Jovića


S obzirom na to da se on odselio u Ameriku, a da je ona ostala u Srbiji Sofija se plašila kako će njihova veza izgledati, ali su tu barijeru uspeli da prevaziću. Roditelji su podržavali njihovu ljubav.
- Moja mama je prvo bila skeptična, ali kada ga je upoznala, oduševila se zato što je jako fin i pametan - pričala je Sofija. Oni su se 2009. godine čak i verili, ali je ta ljubav na kraju pukla. 
Zašto je Luka odlučio da baš žena bivšeg dečka njegove nevenčane supruge peva na njihovoj proslavi nije poznato. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija