• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

01.04.2022

14:03

NJIH SU PARTNERI PRETUKLI! Glumicu muž tukao, policija došla kad je ZAPUCAO,  a pevačica dobila batine 4 meseca nakon porođaja!

printscreen

Estrada

NJIH SU PARTNERI PRETUKLI! Glumicu muž tukao, policija došla kad je ZAPUCAO, a pevačica dobila batine 4 meseca nakon porođaja!

Podeli vest

Pevačice i glumice bile žrtve nasilja, neki slučajevi nikada nisu rešeni

Nikola Rađen, bivši vaterpolista jutros oko 4.45 časova pretukao je svoju devojku u svom stanu, a Milica Ristić pomoć je potražila na obližnjoj pumpi.

Ova informacija šokirala je javnost, ali ova pevačica nije jedani javna ličnost koja je bila žrvta nasilja. 

Pevačicu Natašu Bekvalac pretukao je suprug Luka Lazukić četiri meseca od porođaja, a sve je završeno razvodom, dok je Luka osuđen na osam meseci zatvora i tri godine uslovne, dobio je i zabranu prilaska.

Foto: Informer

Natašu je pretukao Luka Lazukić

Glumica Mina Lazarević pretučena je u svom stanu, policija je tada došla tek kad je njen tadašnji suprug, baletan Goran Stanić, zapucao automatskom puškom sa terase. U istom stanu, Mina i on su živeli sa dvoje dece, a policija je kod Stanića pronašla još jedno oružje i kapisle za detonator.

Foto: Public

Minu je napao suprug

Pevačica Tijana Milentijević, poznatija kao Žena od sultana prijavila bivšeg dečka da ju je pretukao.

Naime, Tijana je tada navela da je M.K. koji je, inače, bubnjar u njenom bendu nasrnuo na nju u alkoholisanom stanju i da ju je nekoliko puta udarao.

Foto: tv pink printscreen

Pretukao je dečko... Tijana Milentijević

Srpsku rokerku Slađanu Milošević (64) pretukao je u stanu 19 godina mlađi partner I.S. (45),zbog čega joj je ukazana pomoć, a on je uhapšen po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu.

Kako je tada potvrđeno, pevačica je prijavila da je posle rasprave I. S. sa kojim je tada živela, nasrnuo na nju.

Foto: Instagram/slađana milošević

I pevačica Slađana Milošević bila je žrtva nasilja

Pevačica Dunja Ilić brutalno je prebijena u Prištini! Kada se to dogodilo, pevačica nije izlazila iz stana i strahovala je za svoj život.

- Situacija je neprijatna i neizdrživa. Molim vas, razumite me. Ne smem ništa da pričam dok ne dođem u Beograd, rizično je, uplašena sam, strahujem za svoju bezbednost, ubiće me.PesničenjeKako saznajemo, Ilićeva se nakon brutalnog prebijanja javila roditeljima i bliskim prijateljima. Njen drug, koji ne želi da mu se pominje ime, kaže da čini sve da Dunju bezbedno dovede u Beograd. On nam prepričava kako se napad dogodio.- Do svađe je došlo u sredu uveče. Njen prijatelj koji je došao kod nje u stan sa sobom je poveo druga koga Dunja ne poznaje. Ni ona sama ne zna kako su se dotakli Kosova i Srbije. Ona je, kako mi je rekla, pokušavala da izbegne da govori o tome, ali taj dečko je insistirao. Nakon što je rekla da je Kosovo Srbija, on je skočio, oborio je na pod i počeo krvnički da je tuče. Udarao ju je pesnicama gde god je stigao - rekao je njen drug tada.

Foto: printscreen instagram

Dunja Ilić

Fitnes instruktorku Anu Mariju Žujović pretukao je voditelj Vlada Stanojević. Cela priča dobila je epilog na sudu, a navodno Vladimir će morati fitnes instruktorki da plati 880.000 dina za fizički i duševni bol. Ipak, slučaj je i dalje nerešen jer je voditelj pobegao u Ameriku tokom trajanja procesa.

Maja Marijana je na Veliki petak 2013. godine dobila batine od muža Mladena Šmakića prilikom povratka sa slavlja. Incident se dogodio u kolima, nakon čega je ona uspela da pobegne. Otišla je u Urgentni centar, gde su lekari utvrdili da ima lakši potres mozga.

Foto: printscreen Twitter

Bivši muž ju je tukao... Maja Marijana

Miu Borisavljević je pretukao bivši dečko Nikola Minić nakon nastupa u jednom beogradskom klubu. Posle kraće prepirke s njim, Nikola je Miji udario nekoliko šamara, a ona je, umesto kući, otišla u policiju i prijavila ga.

Foto: printscreen/premijera

I Mia je bila žrtva nasilja

Anabela Atijas je u Zadruzi priznala da ju je Gagi Đogani godinama maltretirao. Kako je tada izjavila, nju je bilo sramota ali je rešila da ne trpi, te se razišla od densera.

Foto: ATA Images

Prijavla supruga za nasilje... Anabela

Toma Panić navodno je pretukao svoju devojku Nadeždu Biljić posle noćnog provoda, a odmah potom, kako je napisao Nadeždin prijatelj, legao da spava.

Foto: printscreen instagram

Nadežda pretprela nasilje od Tome Panića

Naime, Nadežda je tada na Istagramu objavila fotografiju na kojoj se vidi da joj je lice u modricama i podlivima. Ona je Tomu označila kao nasilnika i optužila ga da ju je prebio.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija