• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/N. Kosijer - N. Šević

02.04.2022

07:35

MILICA OPROSTILA RAĐENU ŠTO JU JE "TUKAO" Par se oglasio nakon skandala, evo šta su rekli!

printscreen

Estrada

MILICA OPROSTILA RAĐENU ŠTO JU JE "TUKAO" Par se oglasio nakon skandala, evo šta su rekli!

Podeli vest

Ništa od tužbe!

Milica Ristić (30) oprostila je Nikoli Rađenu (36) što ju je "pretukao"! Pevačica je optužila vaterpolistu da ju je u petak u četiri ujutru izudarao u stanu u Ulici Žorža Klemansoa u Beogradu, ali je zatim izjavila da je bila reč o žustroj svađi.

Foto: printscreen

Naime, bivša učesnica "Pinkovih zvezda" pobegla je tokom rasprave s Nikolom na obližnju benzinsku stanicu i zamolila radnike da pozovu policiju!

Završila u Urgentnom

Reagovala je i Hitna pomoć, koja je prevezla Milicu u Urgentni centar, gde su joj konstatovane lakše povrede. Rađenu je izrečena hitna mera zabrane prilaska Ristićevoj, ali su oni juče tokom dana rešili sve probleme!
- Milica je u 4.45 ujutru uletela uplakana na pumpu i rekla radnicima: "Pretukao me je dečko! Molim vas, zovite policiju!" Pitali su je ko joj je dečko i ponudili joj da popije vodu i šećer kako bi se smirila. Odgovorila im je: "Vaterpolista Rađen!" Imala je masnice ispod levog oka i rasečenu donju usnu - priča za Informer izvor sa lica mesta.
Kako saznajemo, zaposleni na pumpi su odmah pozvali policiju, koja je ubrzo stigla i uzela izjavu od pevačice.

Nakon saslušanja u
policiji vratio se u stan

Nikola se, nakon što je u petak po podne saslušan u policiji, vratio u svoj stan na Dorćolu. Ekipa Informera ga je zatekla ispred ulaza u zgradu. Bivši vaterpolista delovao je dobro raspoloženo, a za to je očigledno imao i razlog, pošto se pomirio sa pevačicom.

- Rekla im je da su se Rađen i ona posvađali u stanu i da ju je odgurnuo! Kazala je da se često svađaju i mire, te da je ovog puta rasprava eskalirala. Žalila se da je sve boli, pa je patrola odmah pozvala Hitnu pomoć, koja je prevezla Milicu u Urgentni centar, gde su je pregledali lekari i uradili joj skener glave. Propisali su joj tablete protiv bolova i savetovali mirovanje, jer je reč o lakšim povredama. Rekli su joj da se ponovo javi lekarima ako oseti neke tegobe - kaže naš sagovornik i dodaje da je Milica odbila da krivično goni Rađena:
- Rekla je da ga neće tužiti, jer je reč o svađi koja je izmakla kontroli.

Smirili strasti

Foto: printscreen instagram

Milica Ristić i Nikola Rađen

Dok je pevačica bila na pregledima, policija je otišla na adresu na kojoj se dogodio incident i privela Rađena. Osnovno javno tužilaštvo izreklo mu je hitnu meru zabrane prilaska i komunikacije sa Milicom. Posle toga Nikola se vratio u svoj stan na Dorćolu. Potom su on i Milica izdali zajedničko saopštenje u kom tvrde da su se pomirili!
- Krivo nam je što je u javnosti ovaj događaj okarakterisan kao sukob, što se negativno odrazilo na naše živote i živote naših porodica, posebno moje dve ćerke. Ovim nam je naneta nemerljiva i nenadoknadiva šteta. Razmirica je bilo, ali do sukoba nije došlo i to želimo da naglasimo. Mi naš zajednički život nastavljamo, kao i sve planove koje ćemo u budućnosti ostvariti. Povodom ovog događaja se nećemo više oglašavati, molimo predstavnike medija da poštuju našu i privatnost naših porodica - piše u saopštenju koje je potpisano sa Milica Ristić i Nikola Rađen.

Komšije ga nisu videle

Ekipa Informera pričala je sa Nikolinim i Miličinim komšijama na Dorćolu.
- Viđamo ga ponekad, fin je i kulturan. Šokirani smo ovim što se desilo, jer ga znamo kao ljubaznog komšiju. I Milica je baš fina. Nadamo se da je dobro - rekla njihova komšinica.
Posetili smo i Voždovac, gde Rađen takođe ima stan. Vaterpolista nije bio tamo, a njegove komšije kažu da ga dugo nisu videle.
- Odavno ga nismo sreli. Viđali smo ga ranije dok je bio sa Anom Kokić, a u poslednje vreme nije tu. Mislim da je iznajmio ovaj stan - priča jedna komšinica.

Ana Kokić ćuti o incidentu

Nikola Rađen je pre veze s Milicom Ristić bio deset godina u braku s pevačicom Anom Kokić. Rastali su se početkom 2019. godine, a u julu se i razveli. Imaju ćerke Ninu i Teu. Rađenova bivša žena juče nije želela da komentariše incident.

Miličina frizerka: Nisam ni slutila
da imaju probleme

Milica Ristić je veče pre incidenta bila kod drugarice, frizerke Marije Rakić.
- U šoku sam! Ne mogu da verujem da joj se to dogodilo! Delovala mi je raspoloženo, opušteno... Nikad ne bih pomislila da ona i Nikola imaju bilo kakve probleme. Milica je predivna devojka, a i o Nikoli sam čula sve najbolje - kaže frizerka za Informer.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dragan

pre 1 godinu

Magistralka ima novo radno mesto, kraj važne pumpe, ali pao promet usluga u seksualnoj industriji. A ovaj njen, on je tu nevažan.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!
Bože, ima li te?!

Sestre preživele teroristički napad u Volgodonsku, pa ubijene u Krokusu! Kako ovo objasniti, majka ne prihvata da su mrtve!

Među žrtvama tragedije u Krokus siti holu bile su i sestre koje su preživele teroristički napad u Volgodonsku 16. septembra 1999. godine. Tada je porodica živela u Rostovskoj oblasti, a u blizini njihove kuće, teroristi su digli u vazduh kamion sa eksplozivom. Poginulo je 19 ljudi, a Tatjana i Ana Makarski su povređene, ali su preživele.

28.03.2024

20:45

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija