• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

04.04.2022

07:05

FOLK PEVAČ VODI RAČUNA O OSEĆANJIMA SINOVA I ĆERKI  Decu ne upoznajem  sa svojim devojkama

Informer

Estrada

FOLK PEVAČ VODI RAČUNA O OSEĆANJIMA SINOVA I ĆERKI Decu ne upoznajem sa svojim devojkama

Podeli vest

Trenutno sam slobodan, nemam nikog, ali i kada imam, naslednike ne uplićem u to. Zamislite danas ih upoznam sa jednom, sutra sa drugom, pa to nema smisla, kaže Aca Lukas

Aca Lukas kaže da ne upoznaje decu sa svojim devojkama! Folker je posle tri propala braka bio sa brojnim ženama, ali nijednu nije predstavio sinovima Lazaru i Andreju i ćerkama Miljani i Viktoriji. 

Guranje pod tepih 

- O svom ljubavnom životu ne pričam sa decom, niti ih upoznajem sa devojkama. Trenutno sam slobodan, nemam nikog, ali i kada imam, naslednike ne uplićem u to. Glupo je partnere predstavljati deci sve dok nisi u ozbiljnoj i stabilnoj vezi. Pa, zamislite, danas ih upoznam sa jednom, sutra sa drugom i tako u nedogled. Nema smisla - započinje folker priču za Informer i dodaje da ima potpuno otvoren odnos sa sinovima i ćerkama:

 

Zbog Sonje sam morao da 
prodam stan na Zlatiboru

Foto: Informer

Aca Lukas i Sonja

Aca Lukas kaže da je zbog bivše žene Sonje prodao stan na Zlatiboru.  
- Kada sam se razvodio od Sonje, morao sam da prodam nekretninu na planini. Podelili smo sve što je bilo stečeno u braku, pa tako i taj stan - priča pevač. 

- Oni znaju sve o meni. Zanima ih moje mišljenje, kao i mene njihovo. Vrlo sam direktan, pa ako mi se nešto ne sviđa kod njih, ja im to odmah i kažem. Tako se stvara dobar i zdrav odnos između roditelja i dece. Najgore je ćutati i probleme gurati pod tepih. 
Aca ne krije da je najslabiji na najmlađu ćerku Viktoriju, koju je dobio u braku sa Sonjom Vuksanović.  
- Viktoriju vodim svuda. Jedino ne ide sa mnom na nastupe, jer je mala za noćne izlaske, a i ne sluša moju muziku. Voli samo strane pesme. Obožava da jaše konje, pa smo često na Hipodromu. Vozi i rolere, pa neretko to čini i u mom stanu. Ali, ja joj sve dopuštam. Veoma je bistro i odgovorno dete - priča folker.

Duet u najavi 

Lukas je preksinoć nastupio na Zlatiboru na festivalu "Connect Music Fest" pred 2000 ljudi, gde je veče pre njega pevala njegova ljuta rivalka Ivana Selakov. 
- Ne bih nju komentarisao. Šta je bilo, bilo je, ja nisam zlopamtilo - kaže Lukas i dodaje da bi posle svega što se dešavalo na izboru našeg predstavnika na Evroviziji rado snimio duet sa Konstraktom:  
- Što da ne, ako bismo imali dobru pesmu. Ja nemam ništa protiv nje, lepo smo se družili na Pesmi za Evroviziju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)
Live TV

Netanijahu ima jezive planove! Etnički čista Gaza i rat SAD-a protiv Irana za njega je idelno rešenje! (VIDEO)

Sukob u Gazi eksalira i čini se da se širi na druge frontove. Izrael odlučan da odgovori na napad Irana. Da li zaista Netanijahu gura SAD u rat protiv Irana? Na ovu temu u emisiji "Rat uživo" govorili su bivši potpukovnik KOS-a Ljuban Karan i politikolog, prof. dr Vladimir Pavićević. Uživo u program iz Frankfurta uključio se i politikolog Andreja Lović koji je govorio o tome na koji način Nemačka posmatra ovaj rat. U drugom delu emisije gosti su govorili o ratu u Ukrajini. O ovoj temi govorio je i kapetan garde Branislav Živković koji se putem vajber linka uživo uključio u program.

15.04.2024

19:57

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija