• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

05.04.2022

08:46

OVO SU KLIJENTI DUŠKA BANJCA Kajin menadžer iznajmljivao devojke fudbalerima i biznismenima

pixabay i printscreen

Estrada

OVO SU KLIJENTI DUŠKA BANJCA Kajin menadžer iznajmljivao devojke fudbalerima i biznismenima

Podeli vest

Bogata klijentela!

Devojke s kojima je sarađivao Duško Banjac, a koje se sumnjiče da se bave prostitucijom, iznajmljivao je sportistima, političarima i biznismenima. Jedan od njih je mladi reprezentativac koji ima 21 godinu, a igra u inostranstvu, drugi je oženjen i dalje je aktivan u sportu. Biznismen koji se proslavio kozmetičkim poslom iscrtavanja obrva već je bio na saslušanju kao korisnik usluga.

Foto: Printscreen/Instagram

Duško Banjac, koji je krajem prošle nedelje uhapšen zajedno sa unukom Ere Ojdanića Nikolom Anđelićem zbog osnovne sumnje da su posredovali u prostituciji, i te kako je poznat u domaćem džet-setu. U prilog tome svedoče i fotografije na društvenim mrežama koje je on postavljao sa poznatima iz sveta sporta, estrade i glume.

Foto: printscreen

Iako je optužen da podvodi devojke raznoraznim klijentima, Duško se do hapšenja trudio da na društvenim mrežama pokaže kako je porodičan čovek koji obožava decu i životinje. Među javnim ličnostima sa kojima je podelio fotografije jeste i njegova kuma Katarina Kaja Ostojić, nekadašnji maneken Bane Janković, a izgleda da mu je omiljena glumica Seka Sablić, jer se i fotografijom sa njom pohvalio na Instagramu. U više navrata smo pokušali da dobijemo komentar od Kaje, ali je njen telefon bio nedostupan.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija