• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

05.04.2022

10:14

ANDREANI OTKAZUJU NASTUPE! Čekićeva tvrdila da je Zemlja ravna ploča, pa svi počeli da je IZBEGAVAJU!

Instagram/printscreen

Estrada

ANDREANI OTKAZUJU NASTUPE! Čekićeva tvrdila da je Zemlja ravna ploča, pa svi počeli da je IZBEGAVAJU!

Podeli vest

Pevačica počela da priča besmislice, a onda tražila 10.000 evra za nastup

Andrena Čekić nedavno je za nastup tražila 10.000 evra, a onda su joj vlasnici kluba u Beogradu otkazali nastup.

Foto: e-stock

Andreana Čekić tvrdi da je Zemlja ravna ploča pa je gledaju kao čudakinju

- Pukla je u Srbiji. Nije htela da spusti cenu za nekoliko nastupa u Beogradu, pa je niko više i ne zove - rekao je neimenovani izvor.

- Tražila je 10.000 evra za sebe i muzičare, niko na splavovima nije hteo toliko da ih plati, pa su joj propali i neki dogovori odranije, svi su im otkazali. Za osam meseci uspela je sada u aprilu da zakaže jednu tezgu u prestonici, ostalih nastupa u gradu nema. Peva sad najviše u Bosni i Austriji ili u okviru festivala - ističe izvor.

Isti izvor dodaje da je njena popularnost opala i zbog "sve češćih ispada prilikom gostovanja" u kojima iznosi svoje stavove o teorijama zavere i ubeđuje sve oko sebe da je Zemlja ravna ploča.

- Ona ne prestaje da lupetara, kako na televiziji tako i na društvenim mrežama, pa i to utiče na njenu karijeru - dodaje izvor.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija