• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

05.04.2022

13:44

OSTAO JE NA MESTU MRTAV, JA SAM BIO S NJIM U AUTU! Đorđe David progovorio o tragičnoj smrti člana porodice!

Informer

Estrada

OSTAO JE NA MESTU MRTAV, JA SAM BIO S NJIM U AUTU! Đorđe David progovorio o tragičnoj smrti člana porodice!

Podeli vest

Poznati muzičar doživeo je veliku porodičnu tragediju

Đorđe David, muzičar i aktuelni član žirija u "Zvezdama Granda", završio je Fakultet Dramskih Umetnosti, a kako kaže, sve zahvaljujući svom pokojnom ocu.

Foto: Printscreen You Tube/Iz Profila Tv Grand

Teško je preboleo smrt oca... Đorđe David

Poplarni pevač u jednoj emsiji pričao je o svom ocu Vasiliju kao najvažnijoj figuru u njegovom odrastanju i sazrevanju. Sa samo 10 godina odveo ga je na dramsku sekciju jer je u njemu video veliki potencijal.

- Otac Vasilije odveo me je sa 10 godina u dramsku sekciju koju je imala radio televizija Beograd, i tada sam prvi put video Buleta Goncića, Sonju Savić, Brstinu i druge- rekao je David u emisiji "Zvezde Granda Specijal" jednom prilikom.

David je priznao da isprva nije imao nameru da se bavim umetničkim poslom, ali na taj put odvela ga je velika tragedija u životu, kada mu je otac nastradao.

- Moj otac je bio član saveza komunista, i dok su svi gledali da zabode u neku lovu i vikendice njega to nije zanimalo. On je bio tajni savetnik u Titovom kabinetu- ispričao je pevač jednom, pa se setio nemilog događaja čiji je bio učesnik.

Foto: Printscreen You Tube

Đorđe David

- Bila je u pitanju politička nameštaljka, izrežirana. On i ja smo bili u kolima, meni dlaka sa glave nije falila, a on je ostao na mestu mrtav. Ali bio je i ostao autoritet u mojoj glavi. Ja sam se nakon toga strašno promenio, jer je moj heroj bio poražen. Nisam imao ni 15 godina i to su stvari koje mladom čoveku naprave lom u glavi- rekao je Đorđe i dodao da je upravo zato odbio da ide očevim stopama:

- Tražio sam da se bavim nečim što daje slobodu, a to je umetnost.

Đorđe je danas u srećnom braku sa Anom, ali njih dvoje ne žive zajedno. Supruga i njihova naslednica žive u jednom stanu, a roker ih redovno posećuje.

- Privilegija je zadržati tu vrstu slobode i naleteti na osobu koja može to da skapira. Ana je takva i to traje i opstaje- izjavio je tada za medije.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija