• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Hit Informer/A.M.

06.04.2022

11:05

SUBOTIĆKA RASKRINKALA DAVIDA DRAGOJEVIĆA! Evo koliko je nedeljno zarađivao u Zadruzi!

Estrada

SUBOTIĆKA RASKRINKALA DAVIDA DRAGOJEVIĆA! Evo koliko je nedeljno zarađivao u Zadruzi!

Podeli vest

Kada je sa 19 godina dobila ponudu da uđe u rijaliti "Snajke", Aleksandra je bez razmišljanja pristala kako bi zaradila novac.

- Mama nije bila za to, ali ja sam silno želela da zaradim pare, pa sam prihvatila ponudu. Nedeljno sam zarađivala 400 evra. Komšinici sam ostavila nedeljni honorar da bi imala da hrani moju Magdalenu.

Čim se završio taj rijaliti, dobila je ponudu za drugi. Izašla je na jedan dan, a potom je na šest meseci ušla u "Parove".

- Mama nije htela da čuje da opet uđem, ali kada sam saznala će mi dati duplo bolju ponudu, pomislila sam: "Kakva mama, kakvi bakrači, zaradiću 800 evra nedeljno." I otišla sam. Ali u tom rijalitiju sam doživela pakao. Saznala sam da se Saša oženio u zatvoru ženom sa kojom ima decu. To me je pogodilo. Dolazila sam u situaciju da se hvatam za štok od vrata, jer nisam htela da prisustvujem emisijama. Bukvalno su morali da me guraju u program uživo.

Aleksandra je, u želji da Čabarkapu napravi ljubomornim, započela vezu sa Davidom Dragojevićem, s kojim je bila dve godine.

Foto: HIT dodatak/informer

Aleksandra Subotić i David Dragojević

- Smuvala sam se sa njim kako bih uterala Saši, a uterala sam samoj sebi. Posle izvesnog vremena sam shvatila da je on koristoljubiv, kukavica i loš čovek. Zakači se za ženu kao krpelj, pa sisa dok može. Izdržavala sam i njega i celu njegovu porodicu. Uvek se osećao manje vrednim od mene. Kako i ne bi, kada je u "Zadrugu" 2019. godine ušao samo zato što je to bio moj uslov. Ja sam uzela gomilu para, a on manje od 400 evra nedeljno.

Aleksandra kaže da je prevazišla to što ju je David prevario sa Anom Korać pred milionskim auditorijumom.

- Loše sam se osećala dok se njih dvoje nisu poljubili, jer sam stalno imala strah da će me prevariti. Ali kada se to dogodilo, osetila sam olakšanje. Više mi je bio povređen ego nešto što sam patila. Bilo mi je strašno što mizerna osoba poput njega sebi dozvoli da me ponizi. Kada sam napustila rijaliti, plakao je kao da sam umrla, a već sutradan me je zaboravio. Prodao me je za jedno veče. Folirant!

Iako ju je Dragojević ostavio zbog druge, Aleksandra je neko vreme nastavila da živi kod njegove majke Biljane. Kod nje je u frizerski salon dolazila prijateljica njenog sadašnjeg muža Petra Raspopovića, koja je i kumovala njihovom poznanstvu.

Foto: HIT dodatak/informer

Aleksandra Subotić i Peca

- U početku smo se dopisivali, a posle izvesnog vremena sam mu napisala: "Hoćeš li ti da se nas dvoje upoznamo ili nećeš?" Dogovorili smo se da dođem u njegovu vikendicu. Povela sam i Magdalenu, jer nisam znala da li je manijak. Ona mi je bila osiguranje da me ne spopada. Kada sam došla kod njega, bila sam opuštena, jer sam prethodno popila belo vino, a on je bio u grču. Pogubio se kada sam počela da ga zadirkujem. Sedeli smo, pričali, on me je masirao i tako smo zaspali. U pet ujutru me je probudio da pređem u spavaću sobu. Otišla sam u sobu kod Magdalene, a on u svoju. Bilo mi je krivo što smo se razdvojili. Nastavila sam da dolazim kod njega, a onda smo se smuvali - priča Subotićeva, koja je sa Pecom već tri godine.

Kao što ga je pitala da se upoznaju, tako je bila i direktna i u tome da joj napravi bebu.

- Živela sam kod njega u Novom Sadu i bila sam usamljena, jer su mi svi prijatelji u Beogradu. Poručila sam mu da mi kupi kuče, ali pošto nije hteo, rekla sam mu: "Onda mi napravi dete." Mislio je da nisam normalna. Dva meseca smo pravili bebu i ostala sam u drugom stanju. Čekao je da zatrudnim kao ozebao sunce. Bio je ubeđen da ću odmah ostati u drugom stanju, a pošto prvog meseca nisam, rekao mi je: "Ko zna šta ti piješ, lažeš me da hoćeš dete. Video te moj drug da kupuješ antibebi pilule." Kada sam zatrudnela, bio je presrećan, ali i pogubljen. Sada smo srećna porodica! - završava priču Aleksandra.

Peca se plaši da ne nađem mlađeg

Aleksandra kaže da je njen suprug Peca ljubomoran:

- Ima iracionalne strahove! Objasnila sam mu da ne tražim mlađeg momka i da, dok god se pored njega osećam sigurno i zaštićeno, nema razloga za brigu. Ali on nastavlja da bude ljubomoran. Često se svađamo, jer je između nas velika razlika u godinama. Ako mu posao ne ide kako treba, sve mu smeta kod mene. I koji film gledam, kako sam se obukla, što se sređujem...

Želim još dece

Aleksandra kaže da želi još dece:

- Peca i ja sada imamo troje dece jer, pored Magdalene i Jovana, imamo i dete koje je Peca dobio sa prvom ženom. Ja želim još dece, a on smatra da je mator da ponovo bude tata. Nas dvoje imamo mogućnosti da i četvrtom detetu priuštimo sve. Možemo i da angažujemo nekog da nam pomogne. Peca je divan prema deci. Magdalena ga obožava, jer se spusti na njen nivo. A ja sam živčana! Kada mi spremačice očiste kuću, samo idem za klincima i vičem: "Nemoj neko da je dirao staklo!"

Lična karta:

Datum rođenja: 1. 10. 1996.
Mesto: Beograd
Horoskopski znak: Vaga
Brak: jedan
Deca: dvoje
Karijera: učesnica rijalitija "Snajke", "Parovi" i "Zadruga"

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija