• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.04.2022

19:00

JOVANA JEREMIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O ELITNOJ PROSTITUCIJI: Saznaćete imena mojih koleginica (VIDEO)

printscreen instagram/jeremicjovana

Estrada

JOVANA JEREMIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O ELITNOJ PROSTITUCIJI: Saznaćete imena mojih koleginica (VIDEO)

Podeli vest

Jovana Jeremić u novoj emisiji "Do koske sa Jovanom Jeremić" govorila je na temu elitne prostitucije, a voditeljka je rekla da će se uskoro saznati imena njenih koleginica koje se bave najstarijim zanatom.

- Zdravo svima. Dvanaesta emisija rubrike "Do koske sa Jovanom Jeremić". Rubrika o kojoj priča cela Srbija i region. Bila sam pokretač afere o elitnoj prostituciji još pre dve godine, kada nije bilo popularno pričati o tome. Neki kažu da sam ih uništila, ali stvarno nisam nikog uništila, ja sam samo neko ko izveštava o drugim ljudima i neko ko pokreće teme o kojima drugi ćute - rekla je Jovana Jeremić, pa nastavila: 

Foto: E-stock

Jovana Jeremić

- Saznali smo koje rijaliti zvezde su prostitutke, to nije ni bilo sporno, ali jeste pitanje ko su te voditeljke, pevačice i glumice koje se bave elitnom prostitucijom? Ko su te lažne moralistkinje? Volim o njima da pričam, jer sam bila na nekim mestima gde mi nije bilo mesto da budem i mnogo sam propatila u životu, zato pokrećem te teme. Mislim da će doći momenat kada će se saznati imena mojih koleginica koje se bave ovim poslom, ako se uopšte tako mogu nazvati. Zašto sam sve to pokrenula? Zato što ne želim da budem u istom košu kao i one, zato što sam ja uložila zdravlje, čast, godine i godine rada, neprospavane noći, uložila sam sve da bih bila danas to što jesam. Došlo je vreme da svaka lija dolija, prepuštam mojim kolegama novinarima da otvoreno pričaju o tome, a ja ću javno komentarisati, jer mislim da je došlo vreme da se sazna koje su to voditeljke, pevačice, glumice, ali i žene iz politike, koje se koriste se*som da bi napredovale. Došli smo do toga da se mediji u Srbiji menjaju i da neće biti zaštićenih i radujem se zbog toga - rekla je Jovana Jeremić u emisiji "Do koske sa Jovanom Jeremić".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija