• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D. I.

06.04.2022

16:28

RADA PROGOVORILA O BRAKU: Nikad se ne bih odrekla karijere zbog porodice!

ATAIMAGES

Estrada

RADA PROGOVORILA O BRAKU: Nikad se ne bih odrekla karijere zbog porodice!

Podeli vest

Pevačica otkrila kako zamišlja brak, ali i da nema nameru da napušta karijeru

Rada Manojlović često je na meti mnogih znatiželjnika koji pokušavaju da saznaju kada će se udati. Ovoga puta Manojlovićeva je pristala da priča o braku i porodici i otkrije kako ona to zamišlja.

Da li treba žena da se odrekne karijere zbog porodice?

- Ne! Ako žena želi porodicu i decu, mora na neko vreme da se povuče iz ovog posla. Makar, na godinu-dve, ali onda treba da se vrati. Meni je divno kad neko uskladi porodicu i posao, nadam se da ću i ja uspeti. Nikada se ne bih odrekla karijere!

Foto: ATAIMAGES

Rada Manojlović

Dobra domaćica mora znati da kuva...

- I muškarac i žena trebalo bi da umeju da skuvaju makar nekoliko osnovnih jela. Sve preko toga je stvar ličnih želja i interesovanja. Ako žena želi da je smatraju dobrom domaćicom, mora znati da kuva.

Treba li pratiti muzičke trendove?

- Trudila sam se da ne pratim trendove, već da ih uvodim. Više puta sam pomerala granice kada je reč o našoj muzičkoj sceni. Zato sada mogu da biram da li ću snimati pesme i kakve će one biti. Meni je najbitnije da je pesma kvalitetna.

Može li opstati veza/brak ako žena zarađuje više od muškarca?

- Kada je ljubav prava i iskrena, novčanik ne igra nikakvu ulogu. Brak i jeste zavetovanje na deljenje svega, dobrog i zlog, što uključuje i novac. A ko ga je u kojoj količini uneo u zajednicu, ne bi smelo da bude važno.

Da li treba ići kod psihoterapeuta?

- Mnogo ljudi ima psihičke probleme zbog korone, što zbog raznih mera ograničenja, što zbog stresa. Važno je da takve osobe potraže stručnu pomoć. Nikad nisam imala razlog za odlazak kod terapeuta, ali ako bih osetila potrebu, ne bih se ustezala ni sekundu.

Može li se opstati na estradi bez skandala?

- Naravno da može! Ali da li će se neko naći u centru skandala, ne zavisi samo od njega, već i od drugih, koji tome mogu doprineti. Ne postoji javna ličnost koja to nekad nije doživela.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

KONAČNO SE SUKOBILE! Rada se godinama kune u Draganu, ali sada je nastao RASKOL
Estrada

KONAČNO SE SUKOBILE! Rada se godinama kune u Draganu, ali sada je nastao RASKOL

Dragana Mirković bi se bez problema odrekla karijere zbog porodice, dok Rada Manojlović ni u ludilu ne bi batalila mikrofon! Popularne pevačice i drugarice saglasne su da postoje uspešni brakovi u kojima žene zarađuju više od muškaraca, kao i da dobra karijera može proći bez skandala. Ipak, dok Rada smatra da dobra domaćica nije obavezno i umešna kuvarica, dotle Dragana veruje da je važno da bude vična i u kuhinji.

06.04.2022

15:45

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija