• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S. Stojanov

07.04.2022

07:20

SNEŽANA MI JE REKLA DA POPRAVIM ZUBE! Rada otkrila zbog čega je odlučila da promeni izgled!

printscreen

Estrada

SNEŽANA MI JE REKLA DA POPRAVIM ZUBE! Rada otkrila zbog čega je odlučila da promeni izgled!

Podeli vest

Pevačica nakon reči koje joj je uputila koleginica, rešila sve da promeni

Rada Manojlović je rešila da popravi zube posle kritike starije koleginice Snežane Đurišić. Pevačica priča da je na početku karijere dobila mnoštvo negativnih komentara na račun svog izgleda.

Foto: Branko Pantelić

Prihvatila kritiku starije koleginice... Rada Manojlović


- Kada sam se pojavila na sceni "Zvezda Granda", nisam očekivala da će neko da komentariše i moj izgled. Mislila sam da sam došla da pevam i da je samo to bitno. Međutim, Sneža mi je tada rekla da moram da popravim zube i da mi je prekratka suknja, da sam vulgarno obučena... Ma ništa nije bilo dobro! Ona ima plave, opasne oči kao lisica. Kada te pogleda, smrzneš se i uplašiš. Deluje strogo, a zapravo je dobra duša - priča Rada za Informer i dodaje da je prihvatila Snežin savet:

Foto: printscreen tvin

Dala savet Radi... Snežana Đurišić


- Sredila sam zube zbog sugestije starije koleginice, jer sam zaista izgledala rogobatno na televiziji.
Pevačica je postala jedna od najpoželjnijih na estradi, momci su se otimali oko nje, ali mediji je nisu štedeli.
- Momci mi nikad nisu nalazili mane, nego mediji. Pisalo se: "Rado, ravna si ko daska, uvećaj grudi! Sredi taj nos, izgledaš kao da imaš kljun." A ja nikad ništa nisam radila na sebi osim zuba!

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Maja

pre 2 godine

SRAM i STID DA BUDE STARLETU SNEŽANU ĐURIŠIĆ šta je uradila VELIČINI kao što je RADA Manojlović.KAKVA ZLA BABA i LjUBOMORNA na pornjavu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija