• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

07.04.2022

13:00

PROGOVORIO O OSTRAŠĆENIM SVAĐAMA U BRAKU Emir Kusturica otkrio do sad nepoznate detalje: Kako starim, suze mi sve više teku!

Estrada

PROGOVORIO O OSTRAŠĆENIM SVAĐAMA U BRAKU Emir Kusturica otkrio do sad nepoznate detalje: Kako starim, suze mi sve više teku!

Podeli vest

Reditelj tvrdi da je nekada tako i bolje.

Emir Kusturica je četiri decenije u skladnom braku sa suprugom Majom.

Imaju dvoje dece Stribora i Dunju. Supruga se Maja retko pojavljuje javnosti, tek se ponekad može videti kad prošeta ruku pod ruku sa čuvenim scenaristom, ona je oduvek bila stub porodice, iako posle toliko vremena imaju dosta trzavica, on je otkrio da mu je ona bila velika podrška kad je uplovio u svet filma, te da im se odnos nije mnogo promenio od početka veze.

Foto: Tanjug

- Među nama je jednaka želja za viđanjem kao nekada. Postoje duži periodi kada smo zajedno. A opet, svi su vezani za naše projekte. Onda je taj životni pečat kao u dramskoj radnji kod Sofoklea, sa tri linije. Tako i u mom životu postoje tri linije koje teku istovremeno gde su stvaralaštvo, privatni i zajednički život u okviru porodice grupisani, i možda su jedan od elemenata koji produžavaju takav život. Možda do toga dovodi i to što Maja i ja u porodici nemamo nikakva pravila. Postoji jedan prirodan autoritet, koji se poštuje, ali manje-više sve se nekako podrazumeva. Uz razgovor uvek primirimo sve češću ostrašćenu prepirku. Primetio sam kako starim, da mi sve lakše tada suza poteče na oko, kažu da to ide sa godinama. Nekada je i dobro da je tako, mislim da je najvažnije u ljudskom životu da čovek bude sve u jednom. Da bude romantičan, nežan, da bude grub, tačnije da u jednoj ljudskoj napravi postoje svi elementi implozije i eksplozije. Mada u mom slučaju supruga voli kada sam više ovo prvo, romantičan - izjavio je ranije čuveni reditelj, prenosi gorepomenuti list.

POGLEDAJTE NOVU INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija