• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/M.K

11.04.2022

08:03

KOLEGAMA OSTAVLJALA DOBAR BAKŠIŠ, A EVO KOLIKI JE NJEN BIO! Vesna Zmijanac priznala gde je najviše para zaradila

Estrada

KOLEGAMA OSTAVLJALA DOBAR BAKŠIŠ, A EVO KOLIKI JE NJEN BIO! Vesna Zmijanac priznala gde je najviše para zaradila

Podeli vest

Pevačica Vesna Zmijanac je nekada harala celom Jugoslavijom a sada je otkrila i koliko se zarađivalo ali na šta je trošila novac

Vesna Zmijanac, popularna pevačica, otkrila da je najveći bakšiš dobila u Bugarskoj. Ali je dodala da je znala sav taj zarađeni novac da ostavi u kafani. Pevačica je otkrila da ni ona nije štedela da da bakšiš na drugim proslavama svojim kolegama.

Foto: Printscreen You Tube/Vesna Zmijanac

Vesna Zmijanac najveći bakšiš dobila u Bugarskoj

- Bila je jedna svadba, i trebalo je da otpevam nekoliko pesama. Došao je čovek i zamolio me da otpevam "Ori, Mile, al' duboko", kako nisam znala reči pesme, dao mi je telefon sa tekstom i petsto evra bakšiš. To sam dala orkestru, uvek podelimo - kaže Vesna Zmijanac, koja je otkrila da postoje i situacije kada ne uzima bakšiš.

- Procenjujem narod oko sebe i ima momenata kada uzmem bakšiš i onih kada neću da se pomerim sa mesta i ne uzimam ga. Moja publika je jako nežna i jako dobra. Svaki bakšiš dam orkestru i onda delimo. Kad je puno para, kad je malo para, onda ne uzimam ništa, sve ostavim njima - ispričala je Vesna.

- Bugarska je bila najjača. Bugarska radi plejbek ili sinbek, nemaju orkestar. Imala sam koncert u NDK, a onda je trebalo da se pojavim u jednom klubu koji je bio preko puta hotela u kome sam bila. Bila sam umorna od koncerta, koji je bio živ - kaže Vesna Zmijanac i dodaje:

- Po klubovima se tamo pevalo na plejbek i imali smo jedan cd sa pesmama koji je narezan sa hitovima, koji su se pevali po Bugarskoj. Tu je bio neki kralj Cigana, koji je stavio dva bunta po 500 sve u paketima. Sad na svaku moju pesmu, on odlomi komad. Ja nisam imala kud, svuda mi je bio novac, po jaknama, po džepovima. Na kraju sam pevala "Kazni me kazni". A on je mene za sve te pare, a bilo je tu mnogo para, jedno 30.000, 40.000 evra, da pevam ponovo "Kazni me kazni". Ja sam otpevala tri, četiri puta i rekla da ne može više. I tako malo "Jorgovane", malo "Sto života", koja je njihova nacionalna himna i opet mu otpevam "Kazni me kazni". Zaslužio je - kaže Vesna koja je dodala da tada još nije imala sa kim da deli novac, jer nije imala orkestar.

Foto: Zoran Sinko

- Bugari sviraju fenomenalno. Jednom sam završila koncert kod njih, isplatili su me fino. Ja bih mirna jedno sat vremena, zvezda i onda sam pozvala jednu malu trbušnu plesačicu. Lepa kao lutka. Ja izvadim hiljadarku i dam joj. Ja sam ceo koncert ostavila tu - kaže Vesna Zmijanac, koja ne krija da i dan danas voli da

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20