• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

13.04.2022

19:00

NEKE ŽENE GLUME DAME, A ORTODOKSNE SU PROSTITUTKE! Voditeljka u novoj emisiji "Do koske sa Jovanom Jeremić" otkrila nove detalje

printscreen

Estrada

NEKE ŽENE GLUME DAME, A ORTODOKSNE SU PROSTITUTKE! Voditeljka u novoj emisiji "Do koske sa Jovanom Jeremić" otkrila nove detalje

Podeli vest

Voditeljka Jovana Jeremić u novoj emisiji "Do koske sa Jovanom Jeremić" govorila je o nekoliko tema, a ponovo je pričala i o elitnoj prostituciji

- Zdravo svima, 13 rubrika emisije "Do koske sa Jovanom Jeremić" vaša omiljena rubrika. Danas ćemo da obradimo nekoliko tema. Ja bih krenula od prve ispovesti Dajane Tripunović koja je rekla:"Obrukala sam sina, nisam bez mrlje, ali su mi ovo smestili". Interesantna priča oko ove elitne prostitucije. Ja volim za sebe da kažem da sam načelnik za specijalne operacije u srpskom novinarstvu i da sam svojim radom zaslužna za otkrivanje svega oko elitne prostitucije. Ono što je meni privuko pažnju to su sada ispovesti vip prostitutki koje su obeležile sve one koje nisu krive. Trebalo bi sada da izađu u javnost one koje su nevine i da ispričaju svoju stranu priče kao što je uradila Dušica Grabović - rekla je Jovana, pa dodala:

Foto: printscreen

Jovana Jeremić progovorila o elitnoj prostituciji

- Velika je to mrlja kada neko pokazuje prstom da ste vi elitna prostituka, a pri tom imate decu kao što je Dajana Tripunović. Šta je tu istina treba da se zna tačno. Ali ako jesu radile to o čemu novinari pišu, o sramoti je trebalo da razmišljaju pre nego što su radile neke stvari koje jesu. Misliim da je došao pravi trenutak da se sazna ko su elitne prostitutke i da će ljudi biti šokirani u budućnosti, ne samo za misice i pevačice. Ja sam rekla da imama saznanja da su neke voditeljke i glumice elitne prostitutke koje su dolazile na adrese nekih naših klijenata. Kada kažem "naši klijenti" mislim na javne ličnosti koje ja poznajem u Srbiji. Ja ne mogu to da kažem jer nemam dokaze za tako nešto što sam saznala. Ali šokirali biste se koliko neke žene koje glume velike dame, pre svega u voditeljstvu, navodno drže neki nivo su ortodoksne k*rve koje dolaze na poziv. Ali vreme će samo ići na moju ruku i saznaće se to, ali morate da budete strpljivi - rekla je Jovana, a onda je prešla na drugu temu.

Foto: printscreen instagram/tamarastar89

Jovana Jeremić prokomentarisala problem starlete Tamare Đurić

- Što se tiče ove druge priče "Ličim na Majkl Džeksona, jer nisam htela da spavam sa hirurgom", Tamara Đurić je to izjavila. Često sam u Jutarnjem programu imala temu estetske hirurgije, tačnije nadrihirurga i nadrilekara, ali je ovde interesantno da je ovo kvalitetan hirurg, ali da je u pitanju čovek koji je njoj operisao nos da bi ličila na Majkl Džeksona, zato što devojka nije htela da spava sa njim. Tu sada imamo jednu kontradiktornost, odnosno, na ovu prvu priču koju sam pomenula. Zvaću Tamaru da bude moja gošća da ispriča kako se sve to dogodilo, ali vrlo je važno kome prepuštate lice, u čije ruke odlazite, tu dosta vodim računa i to je moj savet svim ljudima koji prate rubriku "Do koske sa Jovanom Jeremić" na Informerovom sajtu. U pitanju je 10.000 evra, Tamara će ih tražiti nazad, ali najlakše je vratiti te pare, samo želim da ona vrati lepotu koju je imala. Nije loš ni ovaj nos kakav jeste, Tamara, ali te potpuno razumem, ovo je više inat. Zamislite koliko je on bio sujetan, jer ako je to istina što Tamara iznosi da joj je napravio nos kao Majkl Džekson jer nije htela da spava sa njim. Dakle, imamo dve potpuno različite priče. Pratite i dalje rubriku, pa ćemo dalje analizirati sve iz nedelje u nedelju - rekla je Jovana Jeremić u emisiji "Do koske sa Jovanom Jeremić", a šta je sve otkrila saznajte u videu na početku teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!
Društvo

Gustnado je stigao u Srbiju! Traje kratko, ali za sobom ostavlja surovu pustoš!

U ataru između Crepaje i Padine u sredu popodne uočena je pojava za koju su mnogi pomislili da je tornado ili tromba, a u mnoštvu komentara povodom snimka objavljenog na društvenim mrežama, našle su se i pretpostavke da je Srbijom protutnjao “pustinjski đavo”, međutim, autorka snimka je navela da je u pitanju gustnado (gastnado).

18.04.2024

21:47 >> 21:50

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović
Hronika

SAZNAJEMO! Uhapšen Sergej Trifunović

Inspektori Četvrtog odeljenja beogradske policije priveli su večeras glumca i političkog aktivistu Sergeja Trifunovića i to nakon što su kod njega našli nekoliko grama opojne droge, nezvanično saznaje Informer!

18.04.2024

21:36

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija