• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

14.04.2022

22:33

ACA LUKAS PRIZNAO PRED PUNOM DVORANOM: IMAM TREMU! - Pevač nasmejao publiku, a evo kojom pesmom je otvorio koncert!

Informer

Estrada

ACA LUKAS PRIZNAO PRED PUNOM DVORANOM: IMAM TREMU! - Pevač nasmejao publiku, a evo kojom pesmom je otvorio koncert!

Podeli vest

Niko to nije očekivao od njega

Aca Lukas večeras drži koncert u Štark areni, a ovaj dugoočekivani spektakl su, pored ogromnog broja njegovih fanova, posetile i mnoge javne ličnosti, kao što su Kija Kockar, Tamara Đurić, Miroslav Ilić, Dušica Grabović, Gastoz i mnogi drugi.

Foto: Informer

Jedan od najpopularnijih pevača u regionu je napunio pomenutu dvoranu, a koliko je bio posvećen svom nastupu govori činjenica da nije preterano puno komunicirao sa bilo kim osim sa saradnicima koji su mu pomogli da večerašnji nastup dovede do savršenstva.

Foto: Informer

Pesmu je otvorio pesmom "Oskar" sa kojom se pojavio na Izboru za pesmu Evrovizije, koja je, iako nije pobedila, odmah osvojila srca publike.

Nakon završene prve pesme, Aca je konačno priznao kako se oseća i nasmejao celu dvoranu:

Foto: Informer

- Je*o te, imam tremu - rekao je Lukas.

Žurka je tek počela, a nesumnjivo će biti jedna od najboljih koju ćemo videti ove godine!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija