• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf/Informer/D. I.

16.04.2022

17:04

NOVI DETALJI, SPEKULIŠE SE DA JE POŽAR IZBIO U STANU NOVINARA! Živojin s vatrogascima ušao u svoj dom!

printscreen

Estrada

NOVI DETALJI, SPEKULIŠE SE DA JE POŽAR IZBIO U STANU NOVINARA! Živojin s vatrogascima ušao u svoj dom!

Podeli vest

Poznatom novinaru noćas je izgoreo stan na Karaburmi, a osim njegovog u plamenu je bilo još tri nekretnine

Živojin Krstić je za Informer.rs danas dao izjavu, a nakon toga je ušao u zgradu u kojoj živi sa vatrogascima kako bi video šta je ostalo od stana:

Foto: Youtube printscreeen

Živojin Krstić ušao u stan koji je izgoreo u požaru

- Istina je. Ne znam šta se desilo. Bio sam sa Sinišom na kafi u gradu i samo mi je javila komšinica da gori stan. Došao sam posle 20 minuta i video da je gorela zgrada, to je sve što ja znam. Noćas su vatru gasili do 4 ujutru. Danas će doći veštak, pa ću znati više detalja. Samo je komšinica bila na spratu, ima četiri stana, svi smo negde bili. Izašao sam oko 22.10, požar je ona otkrila oko ponoći - otkrio nam je Živojin Krstić.

A sada, kako prenosi Telegraf.rs, postoje sumnje da je požar izbio bašu njegovom stanu. On je dans s vatrogascima ušao u stan i video je šta je od njega ostalo. Živojinova komšinica kojoj je stan, takođe, izgoreo u požaru istakla je da je iz svoje kuće iznela samo nekoliko stvari u kesi i da je to jedno što nije spaljeno.

Podsetimo, vatrena stihija noćas je zahvatila čak četiri stana u Ulici Husinjskih rudara 24 na Karaburmi, a požar je ugašen tek posle sat i po borbe vatrogasaca.

POGLEDAJTE EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?
Crvena zvezda

Katastrofa za Crvenu zvezdu! Važan igrač zbog povrede završio sezonu!?

Košarkaš Crvene zvezde Adam Hanga izgleda je završio sezonu zbog preloma šake! Iskusni mađarski košarkaš je u intervjuu za tamošnju televiziju "M1" otkrio da se najverovatnije neće vraćati na teren do kraja takmičarske godine, pošto je pre dva dana na treningu nakon jedne bezazlene situacije doživeo težu povredu.

19.04.2024

14:32

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija