• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

19.04.2022

14:19

ĐANI PO DRUGI PUT POSTAO DEDA! Minja na svet donela dečaka!

ATAIMAGES

Estrada

ĐANI PO DRUGI PUT POSTAO DEDA! Minja na svet donela dečaka!

Podeli vest

Radiša Trajković Đani postao deda, snaja na svet donela dečaka

Minja se porodila u bolnici "Dr Dragiša Mišović" u Beogradu i na svet donela dečaka. Marko i Minja sinu su dali ime Lav!

Foto: ATAIMAGES

Porodila se Đanijeva snaja

Podsetimo, Marko i Minja venčali su se 16. decembra prošle godine, a ceremonija venčanja obavljena je u zgradi Gradske opštine Savski venac, u krugu najuže porodice.

U domu Trajkovića već je započelo slavlje, novopečenom tati ukućani pocepali majcu. Emotivnim rečima se obratio supruzi i raznežio pratioce.

Foto: Instagram

- Postao sam tata, dobro došao sine moj! Volim te najviše na svetu živote moj! - napisao je Marko i tagovao svoju suprugu Minju, koja se porodila i kako je ponosna baba Slađa dodala sve je u najboljem redu. 

Evo kako je započelo slavlje u domu Trajkovića

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 1 godinu

Ovo je brak iz interesa i nemoze me niko ubediti u suprotno - kakav otac takav i sin !

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija