• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

19.04.2022

18:24

NI MLADA NIJE ZNALA! Pevač zapevao pesmu za prvi ples na svom venčanju, njegova supruga se iznenadila (VIDEO)

Miloš Manojlović

Estrada

NI MLADA NIJE ZNALA! Pevač zapevao pesmu za prvi ples na svom venčanju, njegova supruga se iznenadila (VIDEO)

Podeli vest

Pevač Igor Simić jedan je od najangažovanijih pop izvođača na javnoj sceni, a kolege ga izuzeno poštuju, pa čak i angažuju na svojim proslavama

On se nedavno predstavio javnosti pesmom "To nisam ja", a uskoro će se pojaviti na još jednom festivalu. 

Foto: Foto: Miloš Manojlović

Igor Simić

Tvoja pesma "To nisam ja" i ti ste bili veoma zapaženi na izboru za "Pesmu Evrovizije '22", mnogi su komentarisali da je trebalo da prođeš u finale. Ko te je posle zvao da ti pruži podršku?

-Bio sam u kontaktu sa mnogo kolega koji su mi pružili podršku. Bojana Stamenov, Ivana Peters, Saška Yanx, Lena Kovačević…Aca Lukas me je na primer zvao da me bodri, rekao mi je da je “sramota što nisam ušao u finale”. Stvarno su brojni kometari podrške stigli u moj inbox od raznih kolega I mnoštva fanova. Tako da, ja sam vrlo zadovoljan odzivom koji je napravio moj nastup I pre svega odjekom koji je napravila pesma.


Oduševio si Lukasa kom si pevao i na proslavi godišnjice mature, ali na 18. rođendanu njegovog sina. Da li možda postoji mogućnost da nekada sarađujete?

-Zapravo, sarađivali smo nekoliko puta. Dešavale su se situacije da smo nastupali zajedno, a često sam pevao I na njegovim proslavama. Učestvovao sam na nekim njegovim pesmama I kao gitarista I kao inženjer zvuka gitare. Takođe, u jednom trenutku sam čak učestvovao u setovanju njegovog vokalnog lanca za live nastupe. Bilo je to davno… Ali, kad je Lukas u pitanju, sve je moguće…

Foto: Foto: Miloš Manojlović

Saša Popović se interesovao za njega... Igor Simić

Nedavno si bio zvezda Tik Toka kada je Saša Popović pitao za tvoju pesmu. Da li je Saša saznao ko si ti?
-Jako zabavna nedelja na društvenim mrežama. Instagram mi je goreo od meme-ova koji su pravili fanovi. Takmičar iz ekipe Marije Šerifović je pevao moju pesmu “Vatreno” I Saša Popović je iznenađen pesmom rekao “A ko je Igor Simić?”. I onda je krenula lavina komedije. Počastvovan sam što u svojim pratiocima I fanovima imam tako kreativne ljude, ali u jednom trenutku je sve pretilo da pređe granicu dobre zabave I pretvori se u nešto što nisam želeo, pa sam morao da prekinem tu priču. I dalje na mom instagramu stoji sve, pa s vremena na vreme pogledam da se nasmejem. I dalje ne znam da li je gospodin Popović saznao ko sam, ali sam ga pozvao na promociju svoje pesme. 

Učestvovaćeš na festivalu "Beogradsko proleće", kakvu pesmu si spremio za taj festival?
-“Beogradsko proleće” je jedan divan festival I jako sam srećan što se ponovo održava. Kako je to uvek bio šlager festival, ja sam imao želju da nastupim sa pesmom koja će nas vratiti u neka lepa vremena 70ih godina. To je festival koji je bio pandan festivalu Sanremo, pa sam zato I odabrao kompoziciju koju je pisao italijan Mattia Zanatta. Pesma je malo netipična za moj dosadašnji rad, ali je to nešto što sam želeo – da se na festivalu Beogradsko proleće pojavim sa pesmom koja nosi duh 70ih. Pesma se zove “Vrati se” I jedva čekam da je izvedem sa revijskim orkestrom RTS-a.

Da li planiraš ponovo da se prijaviš za Evroviziju ili si "digao ruke" od toga?

- Ja čvrsto verujem da nikada ne treba reći nikada, ali trenutno nemam ideju da se prijavim sledeće godine. Mislim da ću u najboljem slučaju odmoriti od Evrovizije neko vreme…

  Poznat si i kao pevač koji u klubovima pravi neverovatnu atmosferu, ali si ipak na svom venčanju napravio najveće iznenađenje. Je l’ istina da si i svoju suprugu iznenadio time što si pevao pesmu za svadbeni ples?
-Istina je, moralo je tako da bude. Ne pravim ja dobru atmosferu samo u klubovima, već i na venčanjima, pa samim tim sam morao to da uradim i na svom venčanju. U dogovoru sa Beogradskim Akustičnim Orkestrom sam svojoj ženi a I svima priredio iznenađenje I otpevao svoj prvi ples. To je naša pesma i morao sam ja da joj je otpevam.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija