• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. Stojanov

20.04.2022

09:01

UROŠ ŽIVKOVIĆ I TAMARA MILUTINOVIĆ O POROCIMA Pevač priznao neverovatne detalje

Promo

Estrada

UROŠ ŽIVKOVIĆ I TAMARA MILUTINOVIĆ O POROCIMA Pevač priznao neverovatne detalje

Podeli vest

Uroš Živković i Tamara Milutinović nedavno su snimili duet "Nije realno", a nama je bilo zanimljivo da ih suočimo u našem Ringu! Tako smo saznali da je atraktivna pevačica veliki protivnik kocke, za razliku od njenog kolege, koji povremeno odigra tiket u kladionici. Dok Živković tvrdi da nikada ne bi pristao da bude nečiji ljubavnik, Tamara je pobornik one stare - "nikad ne reci nikad"!
Uroš Živković: Porok su mi kladionice!

Foto: Instagram

Uroš Živković

Da li zbog sujete pucaju prijateljstva na estradi?
- Oko sebe godinama imam samo iskrene i prave prijatelje i nikada nismo bili ljubomorni jedni na druge. Svako ko je uspešan i dobro radi svoj posao nema vremena da bude sujetan. Na estradi ima mesta za sve, a i dobro je imati zdravu konkurenciju. Ne bih nikog da izdvojim, ali zaista imam puno dobrih prijatelja među kolegama.

Ko više vara, pevači ili pevačice?
- Varaju ljudi i iz drugih branši, a ne samo iz naše. Ali ajde, neka bude da pevači varaju više od pevačica, jer su stalno na nekom putu, mladi su i slobodni. Svakako, to nema veze sa profesijom već sa kućnim vaspitanjem.

Da li si ikada bio nečiji ljubavnik?
- Nikada! Ne bih bio sa devojkom koja je zauzeta. Znam da je sada neko ludo vreme, tako da se svašta dešava, ali ja nikada do sada nisam bio neko ko je u drugom planu.

Ko dobija više bakšiša, pevači ili pevačice?
- U većini slučajeva - pevačice. Veoma je bitno s kim radite, jer ako imate dobar tandem, i bakšiš će biti veći. Nije važno koji pevač dobije više, sve to završi u istom džepu.

Ko su veći zavodnici, fudbaleri ili pevači?
- Fudbaleri. Većina njih trenira, aktivni su sportisti i zgodni su, a i lepi su momci. Naravno, opet zavisi šta žene vole i žele.

Šta je veći porok, kocka ili droga?
- Definitivno, kocka. Ja nisam probao ni jedno ni drugo, ali pošto pratim fudbal, volim da odem u kladionicu i da se kladim.

Tamara Milutinović: A ja ne mogu bez cigareta!

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Tamara Milutinović

Da li zbog sujete pucaju prijateljstva na estradi?
- Nažalost, ima puno sujete na našoj estradi. Nikada nisam prekinula neko prijateljstvo zbog sujete. Imam sreće da sam okružena dobrim i kvalitetnim ljudima sa kojim se uvek savetujem oko pesama ili nekih drugih projekata.

Ko više vara, pevači ili pevačice?
- Nikada u životu nisam prevarila partnera, niti osobu sa kojom sam u vezi. Danas je neko ludo vreme, kada se žene mnogo više nude i same prilaze muškarcima. Neka bude da više varaju pevačice, jer popularnost zna baš dobro da udari u glavu.

Da li si ikada bila nečija ljubavnica?
- Na to pitanje mogu samo da odgovorim: "nikad ne reci nikad". Sve što sam rekla da neću ili da nikada ne bih uradila, na kraju mi se dogodilo. Nikad se ne zna šta nosi dan, a šta noć.

Ko dobija veći bakšiš, pevači ili pevačice?
- Mislim da je Uroš Živković "kralj bakšiša" i dobar primer da pevači koji dobro i kvalitetno rade to mogu dobro i da naplate. Naravno, nekada se desi da i pevačice uzmu puno novca, ali muškarci više.

Ko su veći zavodnici, fudbaleri ili pevači?
- Ja sam bila u vezi sa fudbalerom, mene je oborio s nogu. Nijedan pevač me još nikada nije osvojio. Smatram da su fudbaleri definitivno mnogo veći zavodnici i da imaju to nešto posebno što žene zainteresuje i privuče im pažnju.

Šta je veći porok, kocka ili droga?
- Ne podržavam ni drogu ni kocku, iskreno ne znam šta je veće zlo. Moj najveći porok su cigarete, kocku i drogu nisam probala. Čak i kada bih probala, mislim da se nikad ne bih navukla na tako nešto jer sam jaka ličnost.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija