• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D.S.

21.04.2022

07:48

PARALIZOVALA SAM SE OD STRAHA! Marija Šerifović progovorila o Konstrakti, pa pomenula sopstveni nastup na Evroviziji!

Printscreen

Estrada

PARALIZOVALA SAM SE OD STRAHA! Marija Šerifović progovorila o Konstrakti, pa pomenula sopstveni nastup na Evroviziji!

Podeli vest

Nije joj bilo svejedno da predstavlja državu na tako velikom festivalu, ali je na kraju ipak uspela, ne samo da zadivi ceo svet moćnim glasom, nego i da odnese pobedu!

Datum Konstraktinog nastupa na Evroviziji je sve bliži i bliži, a srpskoj predstavnici predviđaju siguran prolazak u finale. Iz dana u dan se pozicija Srbije u kladionicama penje, a o nastupu na Evroviziji progovorila je pobednica iz 2007. godine, Marija Šerifović.

Pevačica je progovorila o strahu koji je osetila kada je izašla na scenu.

Foto: Informer/Instagram

- U polufinalu sam se paralizovala od straha. To je stvarno bio strah. Bila je to odgovornost u smislu, kukala mi majka gde ću da se vratim u Srbiju ako ne otpevam kraj dobro. Onda sam samo nekom metodologijom ušla u fokus. Kada sam izašla na scenu unutra je bilo 18.000 ljudi, ali ja nikoga nisam videla niti čula. U potpunom sam fokusu bila - istakla je pevačica.

Pevačica se potom osvrnula i na ovogodišnju predstavnicu Konstraktu istakla da joj želi jedan ozbiljan plasman.

Foto: ATA Images

- Navijam za nju 11, nema od 0 do 10. Ko god da je predstavnik ja ga podržim jer je osoba sa pasošem Republike Srbije. To mi je obaveza, dužnost i smatram da tako treba da od onog trenutka od kada je neko izabran treba da ima punu podršku svoje nacije ili populacije koja to prati. To govorim kao neko ko to nije imao. Želim Konstrakti jedan ozbiljan plasman - rekla je pevačica.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija