• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer/D. I.

21.04.2022

19:24

OTKRIVENO KO JE SPAVAO S TAMARINIM HIRURGOM U ZAMENU ZA OPERACIJU! Đurićeva bila u pravu, upropastio je jer nije htela intimne odnose s njim!

printscreen

Estrada

OTKRIVENO KO JE SPAVAO S TAMARINIM HIRURGOM U ZAMENU ZA OPERACIJU! Đurićeva bila u pravu, upropastio je jer nije htela intimne odnose s njim!

Podeli vest

Tamara Đuurić nedavno je otkrila da joj je turski hirurg unakazio nos prošle godine jer nije želela da ima intimne odnose s njim, kao što su to uradile druge žene sa javne scene

Mnogi mislili da Tamara preuveličava, a ispalo je da je Đurićeva u potpunosti u pravu. Naime, rijaliti učesnica Deniz Dejm vršila je hirurške intervencije kod istog tog doktora, a kako izvor za Republika.rs kaže Deniz je spavala sa njim i operaciju dobila za džabe.

Foto: printscreen

Tražila hirirgu da joj popravi nos, on je zvao da se vide... Tamara Đurić

- Deniz je isla kod hirurga kod kog je i Tamara starleta radila nos. Deniz je spavala sa njim, da ne bi platila operaciju, radila je tranfer masti u zadnjicu, htela je to da odradi odavno, pa joj je on ponudio to. I to su nekoliko puta spavali, čak i kod njega kući, a i jednom u bolnici kod njega. Trebala je da plati 10. 000 evra, ali joj je on ponudio da spava sa njim, a da joj uradi operaciju i ona je pristala - priča izbor veoma blizak Deniz.

Podsetimo, Tamara je rekla i da je naša najveća zvezda spavala sa čuvenim doktorom:

- Nisam rekla da mi je unakazio nos jer nisam htela da spavam sa njim. Samo sam rekla da ne želim da se viđam na temu mog nosa, samo želim da mi kaže da li može to da reši. Vreme je prošlo, ali nos je ostao podignut. Kaže da to nije greška, da to tako treba da izgleda. To nije bio deo našeg dogovora. Baš je učestalo poređenje sa Majkl Džeksonom. Pronašla sam i sama sličnosti. Ovaj doktor važi za jednog od najvećih. Kod njega je radila naša najveća zvezda, samo što je ona išla puno puta i ona je spavala sa njim. Pa je imala vremena da ide i da to menja. Kada dobijem kilograme, dobijem i kruglinu lica što mi se ne dopada. Htela sam samo malo, i kad hoćeš samo malo da dodaš ti pokvariš sve. Nije to teška operacija, izvadićemo hrskavicu iz uha ili rebro da mi nos izgleda prirodnije i spuštenije. Turska je proglašena za najbolju. On je velikim svetskim zvezdama radio telo, on to dobro radi, ali nije dobar za lice - rekla je Tamara kod Jovane Jeremić.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)
Live TV

Prsti su na crvenom dugmetu! Jesmo li umalo izbegli nuklearni rat? (VIDEO)

Šta se zaista desilo 14. aprila? Odgovor Izraela na napad Irana je pomalo čudan. Navodno Iran je pokušao nuklearni napad na Izrael. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Nikola Vrzić, glavni urednik portala RT. Uživo u program javio se pilot Stevan Ignjatović koji je detaljnije govorio o avionima koji su sposobni da nose nuklearne bombe.

23.04.2024

16:13

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!
Planeta

Objavljen datum Putinove inauguracije!

Inauguracija ruskog predsednika Vladimira Putina, biće održana 7. maja, rekao je Andrej Klišas, predsednik Komiteta za ustavno zakonodavstvo i državnost u Savetu Federacije, javlja agencija TASS.

23.04.2024

15:33

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija