• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

24.04.2022

15:00

U DETINJSTVU VASKRS NISMO SLAVILI! Gordana Stojićević otkrila kako sada provodi najveći pravoslavni praznik (VIDEO)

informer.rs

Estrada

U DETINJSTVU VASKRS NISMO SLAVILI! Gordana Stojićević otkrila kako sada provodi najveći pravoslavni praznik (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Gordana Stojićević otkrila je detalje svog privatnog života, pa priznala kako će provesti najveći pravoslavni praznik

Goca Stojićević, legendarna pevačica za Informer.rs otkrila kako provodi Vaskrs i da li su je roditelji podržali na početu karijere. 

Foto: informer.rs

Gordana Stojicević

Priznala je da li je zbog ljubavi odustala od pevanja, te da li je pevačicama sada lakše nego što je bilo njoj na početku.

1.Kako provodite Vaskrs u Vašem domu? I kakvu trpezu pravite?

- Lepo, kako je ko kad u mogućnosti, ako su deca slobobodna onda smo tu svi, ako su prijatelji i kumovi tu onda su i oni sa nama. Najviše volim da farbam jaja u lukovini. Pravim veliku trpezu, ali ništa specijalno, zato što je taj dan, jer se razlikuje samo po jajima.

2. Da li imate uspomenu koja Vas vezuje za proslavu Vaskrsa?

- U detinjstvu,  s obzirom da moji roditelji nisu vernici nego su bili komunisti u ono vreme, mi u kući nismo slavili Vaskrs. Ali moja majka je bila učiteljica, ona je uvek za taj dan od đaka dobijala puno jaja, osim toga naš komšiluk, društvo svi su farbali jaja i uvek je to bilo radosno. To mi je ostalo u lepoj uspemeni. Uvek sam imala veliku porodicu to su bili mamini đaci. Moja majka je bila takav tip čoveka jer je ona svoje đake posmatrala kao da su njena deca.

Foto: informer.rs

3.S obzirom da je vaša pesma Zagrlime ti i oprosti mi obeležila vašu karijeru, da li pesma ima neku sakrivenu poruku i da li postoji priča vezana za tu pesmu?

- Skrivena poruka što bi rekla Mirjana Bobić Mojsilović spisateljica čuvena da je ova pesma himna ljubavi, e sada srećna ili nesrećna to je već relativna stvar. Ta pesma je nastala u jednom trenutke jedne lepe lepe ljubavi, a onda se ispostavilo da se završila kao u pesmu. To je poruka koja je ganula mnoga srca i mnoge generacije. Znači pesma za sva vremena.

4.Da li Vam je neki muškarac u mladosti slomio srce, s obzirom da su Vaše pesme generalno ljubavne balade?

- Naravno, kao i svakome. Kamo sreće da postoji neko kome bar jednom nije bilo slomljeno srce, ali to se prevaziđe, i onda se nađe neko ko je bolji i ko neće da slomi srce. Ne zavisno od toga ja sam te pesme pevala ne zato što su autobiogravske, nego sam zato što sam ja valjda takav senzibilitet, recimo Asim Sarland koji je autor pesme pusti me da nađem srcu lek je rekor, njihova gupa je "S vremena na vreme", on je jednog momenta došao na Kolarac gde sam ja pevala i pondio mi je tu pesmu, koja je reklo bi se narodna balada, a on je eto roker, i baš je zamislio da to treba ja da otpevam jer je opsetio moj senzibilitet, slušajući ono što sam ja do tada pevala. Mnogi kažu da ja imam tu toplinu u glasu, ja pevam i vesele pesme.

5. Da li je tačno da ste zbog ljubavi odustali od pevanja?

- Nije, to je neko tako shvatio, ja nikada nisam odustala. Ljubav samo može da te potstakne za pesmu, nikako da te odvoji od pevanja. Ja imam 51. godinu pevačkog staža, nema nikakvog odustajanja.

U videu možete pogledati šta nam je još pevačica otkrila.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija