• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

22.04.2022

14:44

MNOGI SU JOJ POMOGLI KADA JE POČINJALA, ALI OVU PEVAČICU SMATRA ESTRADNOM MAJKOM! Maja Nikolić otkrila početak svoje karijereI

Printscreen You Tube

Estrada

MNOGI SU JOJ POMOGLI KADA JE POČINJALA, ALI OVU PEVAČICU SMATRA ESTRADNOM MAJKOM! Maja Nikolić otkrila početak svoje karijereI

Podeli vest

Pevačica Maja Nikolić otkrila kakav je bio njen početak karijere i ko joj je najviše pomogao

Maja Nikolić pevačica je već 30. godina, ona kaže da vreme kada je ona započela svoju karijeru i ovo sada se totalno razlikuje. Pevačica je istakla da su se vremena mnogo promenila, i da je mlađim kolegama sada mnogo lakše.

Foto: Printscreen You Tube

Maja Nikolić

- Mnogo se promenilo jer sam ja krenula sa estradnih dasaka, sa festivala i tada si morao da se boriš da na svakom festivalu briljiraš, da budeš najbolji i zaista sam imala sreće da sam plenila glasom. Danas imamo samo "Zvezde Granda" nemamo više te festivale gde ljudi mogu da promovišu svoj talenat - kaže pevačica.

Pevačica je istakla da su joj mnoge kolege pomogle kada je ona bila na početku, ali jednu pevačicu je posbno izdvojila i nju i dan danas zove estradnom mamom.

- Svi su mi bili podrška, počev od moje Maje Odžaklijevske, do Radeta Radivojevića, do Vladimira Gajića. Maja Odžaklijevska je moja estradna mama koja mi je pomogla srcem i odvela na prvu emisiju i dala mi kontakte sa mnogim džez i pop muzičarima u Srbiji, čak sam jedno vreme i živela kod nje i ona me dan danas zove "Moja treća ćerka" - priseća se Maja.

Foto: Instagram

Kada bi dobila priliku da se nađe u žiriju popularnog takmičenja "Zvezde Granda" tačno zna kako bi nastupila i ponašala se prema kandidatima.

- Bila bih oštrija, ali uvek na strani takmičara... Nikada ne bih ponižavala takmičare, imam dva sina. Nikada ne bih isekla krila nikome, nikada ne bih ponizila ni jednog kandidata i ako nešto ne valja to se kaže na lep način. Ne volim da deci rušim snove, volim decu. Volim kako žirira Marija Šerifović, ja bih slično tako radila, možda bih bila strožija, ali Marijino žiriranje mi je top - tvrdi Nikolićeva.

Više puta se oprobala u rijaliti programima, a kada bi sada dobila poziv za učešće kaže da bi prihvatila samo pod jednim uslovom.

- Samo ako bi bio VIP rijaliti i samo sa poznatim ličnostima bih, a sadašnji rijaliti mi uopšte nisu izazov, jer kada sam ja učestvovala u rijalitijima pre 12 godina uvek je bilo bar 10 poznatih ličnosti, to je ekipa sa kojom sam na estradnoj sceni i svi se znamo, ali je jako glupo danas ući u rijaliti sa 55 nepoznatih ličnosti gde je poznata samo Zorica Marković - ističe pevačica.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU "DO KOSKE" SA JOVANOM JEREMIĆ:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija