• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer

22.04.2022

19:34

IVAN LAŽE KAO PAS, MENE SU KRIMINALCI VOLELI! Era Ojdanić brutalno odgovorio Gavriloviću!

Ivan Dobričić

Estrada

IVAN LAŽE KAO PAS, MENE SU KRIMINALCI VOLELI! Era Ojdanić brutalno odgovorio Gavriloviću!

Podeli vest

Eru Ojdanića razbesnela je priča Ivana Gavrilovića u kojoj je on jedan od glavnih aktera

Priče iz devedesetih godina uvek intrigiraju javnost, a jednu od njih podelio je Ivan Gavrilović i njom šokirao činjenicom.

Foto: Printscreen TV Pink

Ivan Gavrilović

Priča govori o tome šta su Era OjdanićŽeljko Šašić i on doživeli na jednoj tezgi u Hamburgu. Pevač je priznao da se tamošnjim krimosima nije svideo Erin izgled niti njegova ofarbana kosa, te da su ga ošišali, a tim povodom se sada oglasio Era Ojdanić koji je žestoko odgovorio Ivanu.

- Koga, mene šišali na ćelavo? Pa to što je on ispričao ne može biti čak ni šala, jer je glupa. Ne znam postoji li još nešto što će meni ljudi natovariti na leđa da bi sebe istakli? Ivan laže kao pas, to što je on ispričao nikada se nije dogodilo - rekao je Era na samom početku, pa prepričao svoj odnos s opasnim momcima koji su vladali Beogradom devedesetih.

Foto: Ivan Dobričić

Era Ojdanić

- Za početak, ja nisam farbao kosu, to je glupost. Nikada nisam imao takve neprijatnosti na nastupima jer su mene kriminalci obožavali. Pokojni Ljuba, Ćenta, Beli... Oni su me kao brata doživljavali, poginuli bi za mene. Rado sam pevao na njihovim proslavama, bili su prava gospoda - objasnio je Ojdanić, i otkrio da je njegov mlađi kolega, uprkos popularnosti koju je imao, bio šikaniran na nastupima.

- Ivan je tada bio jako popularan, tada su svi voleli njegove pesme, i zbog toga su ga angažovali da peva na proslavama, ali on je suštinski smrad. On je veliko đubre, zato su ga maltretirali, a i trebalo je da ga maltretiraju. Gavrilović je ovu priču izmislio jer je oduvek bio ljubomoran na mene i to što me žene mnogo više žele nego njega. Ja sam važio za šmekera i velikog švalera, za njega su mi devojke uvek govorile: „Kakav Ivan, on je skraćen, bez šarma, ti si pravi muškarac“. Od tada datira njegova netrpeljivost prema meni, zbog toga je i izmislio ove laži - zaključio je Era.

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EMISIJU "DO KOSKE" SA JOVANOM JEREMIĆ:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija