• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Dina Sajeh

24.04.2022

15:52

KUCAM SE JAJIMA SVE DOK NE POBEDIM! Didi Džej otkrila kako provodi Vaskrs, a evo kako izgleda njena praznična dekoracija!

Privatna arhiva

Estrada

KUCAM SE JAJIMA SVE DOK NE POBEDIM! Didi Džej otkrila kako provodi Vaskrs, a evo kako izgleda njena praznična dekoracija!

Podeli vest

Pevačica vodi računa o svakom detalju

Danas je jedan od najvećih hrišćanskih praznika, a pevačica Dijana Janković, poznatija pod umetničkim imenom Didi Džej, odlučila je da Vaskrs proslavi u krugu porodice.

Foto: printscreen

Didi Džej, pevačica

Naravno, s obzirom da važi za estetu, dekoracija u njenom stilu ni ovaj put nije izostala, a kako sama kaže, vodi računa o svakom detalju. 

Da li slavite Vaskrs?

- Naravno. Obožavam sve praznike, a pogotovo Vaskrs, gde se farbaju jaja, gde se opet kiti kuća i trpeza sa zekama, lalama i to me baš oduševljava. Uživam u tome, pogotovo sad kad imam ćerkicu Dajanu koja uživa u tome i obožava da farba jaja sa svojom mamom. Baš smo sad imale uskršnje slikanje i super smo se provele.

A koje uspomene iz detinjstva vas vežu za Vaskrs?

Foto: Privatna arhiva

Didi Džej sa ćerkom Dajanom

- Odgajana sam u porodici gde su se uvek poštovali praznici i uvek sam dosta pažnje obraćala na to. Isto smo imali porodični ručak, farbali jaja, kitili kuću. Od malena sam vaspitana da sve to treba da poštujem i da se radujem svakom prazniku, tako da želim i na svoju ćerku da prenesem tu radost i da i nju vaspitavam u istom duhu.

Sa kim ćete provesti praznik?

- Praznike ću provesti u krugu porodice, u krugu najbližih. Trenutno sam u Srbiji, odmaram se, a uskoro me čekaju i veliki projekti. Krajem maja promovišem svoj novi album, duet sa Igi Azalejom.

Važite za nekoga ko dosta pažnje posvećuje estetici i vodite računa o svakom detalju. Koliko vam je bitno da korpa sa jajima, kao i sama jaja, izgledaju lepo i da li imate neku omiljenu boju jaja?

Foto: Privatna arhiva

Didi je vodila računa o svakom detalju

- Jako mi je bitno da korpa sa jajima i dekoracija što lepše izgleda, to je svakako i sastavni deo mog posla, a i da se ne bavim tim poslom, mislim da sam prirodni talenat. Da, zaista vodim računa o svakoj sitnici. Pošto obožavam roze (pink) boju, volim i pink roze jaja. Ta boja mi je najdominantnija. Recimo, i stoljnjak za ručak mi je u toj boji. Ima i drugih boja, naravno, ali pink mi je omiljena. Jaja su obično drečave boje ili pastelne. Ranije sam lepila sličice, ali sada više volim jednostavnije varijante.

Koliko jaja obično bude u korpi?

Foto: Privatna arhiva

Didi Džej sa ćerkom Dajanom

- Napravimo oko 100 jaja. Uvek tih dana kod nas dođe puno prijatelja i gostiju, uvek neko svrati i onda uvek bude puno jaja.

Da li se ljutite kada gubite u kucanju jajima?

- Ne ljutim se kada gubim, ali naravno, volim da pobeđujem jer sam veliki borac i uvek pobeđujem u svemu što radim. Zato se trudim da se nekoliko puta kucam jajima sve dok ne pobedim!

Da li vam neko nedostaje?

- Ne. Niko mi ne nedostaje, jer smo srećom svi na okupu za praznike i zahvalna sam Bogu što je tako.

Šta biste poručili našim čitaocima?

- Želim im pre svega srećan Vaskrs, da obeleže ovaj praznik u sreći i veselju, jer je ovo jedan od najlepših praznika koji postoji. Takođe, nek slušaju moj novi album i nek se raduju.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija