• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/N. K.

26.04.2022

07:00

SVAĐAM SE S BOGDANOM I VELJKOM ZBOG ŽELJKA! Ceca otkrila porodične tajne!

Pink Media Group/Prom

Estrada

SVAĐAM SE S BOGDANOM I VELJKOM ZBOG ŽELJKA! Ceca otkrila porodične tajne!

Podeli vest

Veljko i Bogdana su stigli da skoknu i kod Rodića u Titel, gde su slavili sa trubačima

Ceca Ražnatović kaže da ne dozvoljava sinu Veljku i snajki Bogdani da grde malog Željka. Folk zvezda, koja je proslavila Vaskrs s porodicom, ne krije da je slaba na unuka! 

Foto: E-Stock

- Za Željka uvek imam vremena i super sam raspoložena kada sam sa njim. On je voljeno i zaštićeno dete. Kada ga roditelji ukore, ja se svađam sa njima i ne dozvoljavam da to rade u mom prisustvu. Veljko mi na to uvek kaže: ''Mama ne mešaj mi se u vaspitanje deteta'' - ispričala je Ceca u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Pevačica je proslavila najveći hrišćanski praznik u vili na Dedinju za raskošnom trpezom. Glavni gost je bio upravo njen unuk.  

Foto: ATA Images

- Za Vaskrs se svi okupimo za stolom, lepo ručamo i zabavljamo se. Šalimo se, kuckamo se jajima... Tada smo svi srećni i raspoloženi, a Željko je u centru pažnje - kazala je Ceca i prisetila se kako se slavilo u njihovoj kući dok je bio živ njen muž, Željko Ražnatović Arkan:

Anastasija i Gudelj Vaskrs proslavili u Rimu

 

Anastasija Ražnatović proslavila je Vaskrs u Rimu sa dečkom Nemanjom Gudeljom. Pevačica je u Italiju stigla iz Beograda, a fudbaler iz Španije, gde igra za Sevilju. Društvo su im pravili i Anastasijini prijatelji, koji su jedva čekali da upoznaju Tasinog novog momka. 

- Bio presrećan kad su praznici. Svima nam nedostaje, posebno kad su slavlja!

Posle porodičnog ručka na Dedinju, Veljko i Bogdana su sa sinom otišli u Titel kako bi i sa Rodićima proslavili Vaskrs. Bogdanina sestra Bojana stigla je u rodnu kuću s verenikom Mirkom Šijanom i sinom Zoranom. Najveseliji je bio ponosni deda Bogdan, koji je igrao uz trubače, dok je u rukama nosio unuke Željka i Zorana.


POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija