• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. Matić

27.04.2022

07:00

SANDRA AFRIKA I DALJE U STRAHU OD PSIHOPATE! Pevačica odlučila da unajmi obezbeđenje!

ATAIMAGES

Estrada

SANDRA AFRIKA I DALJE U STRAHU OD PSIHOPATE! Pevačica odlučila da unajmi obezbeđenje!

Podeli vest

Hrvatski državljanin L. R. iz Osijeka uhapšen je u Beogradu jer je pevačici Sandri Africi pretio smrću!

Manijak je godinu dana proganjao folkerku, a preksinoć ju je fizički napao u restoranu na Novom Beogradu uz jezive pretnje.

Foto: ATAIMAGES

Sandra ne može da dođe k sebi...

- Dolazim u Beograd da ti polomim zube i ruke! Ako te sretnem na ulici, iskopaću ti oči... Ubiću te od batina, zaklaću te! Je*em ti mrtvu majku četničku, zadaviću te- samo su neke od poruka koje je L. R. iz Osijeka poslao pevačici.

Ne može da se smiri

Sandra za Informer priča da se prestravila kad se u ponedeljak uveče srela oči u oči sa svojim progoniteljem:
- Ušao je u restoran, prišao mi i pitao me da li znam ko je on. Odmah sam shvatila ko je i počela sam da vrištim! Strašno mi je bilo što je ispred mene osoba koja mi preti da će me zaklati! Ljudi koji su se zatekli u restoranu odmah su mi pritekli u pomoć. Srećom, manijak je ubrzo uhapšen...
Iako je njen progonitelj lišen slobode, Sandra se i dalje ne oseća sigurno:
- Dala sam izjavu u policiji i otišla kući, ali nisam spokojna. I dalje sam u strahu i moraću da angažujem obezbeđenje. Pijem lekove za smirenje, baš se loše sećam...
Pevačica kroz suze priča da je godinu dana živela u strahu.

Pretio i Volkovu

Ustaša koji je napao Sandru Afriku slao je na društvenim mrežama i poruke njenom bivšem dečku Vladimiru Volkovu sa lažnih profila. Fudbaler mu nije odgovarao i odmah ga je blokirao.

 

- Taj psihopata je dugo proganjao i mene i moju porodicu. Slao mi je jezive poruke da će me zaklati i izvaditi oči. Zvao je čak i moje drugarice, pisao im svašta na društvenim mrežama. Pokušavao je na sve načine da dođe do mog broja telefona i maltretirao je sve osobe oko mene. Mojoj sestri je pretio da će joj ubiti decu ako mu se ne javim!

Foto: ATAIMAGES

Pevačica do tri ujutru bila u policiji...Sandra Afrika

Zvao svaki dan

Sandrin menadžer Aleksandar Moskovljević Mikiša kaže da je pevačica zbog ovog manijaka često menjala brojeve telefona.
- Svakog dana je zvao i mene i nju. Govorio sam mu da nas ostavi na miru, ali nije odustajao. Srećom, nije je maltretirao na nastupima, mada ne bi ni mogao, jer tamo ima dosta obezbeđenja. Nadamo se da će mu posle ovoga biti zabranjen ulazak u Srbiju, jer ovo nije bilo nimalo naivno, čovek joj je ugrožavao život - kaže Mikiša za naš list.

Na meti manijaka bile i Nina, Rozga, Nataša, Teodora, Seka, Slavica...


Sandra Afrika je poslednja u nizu pevačica koje su bile na meti manijaka. Nina Badrić se žali da ju je godinama uhodio penzioner I. M.
- Svuda me pratio, letovao gde i ja, spavao u hotelima u kojima sam nastupala... U svakom trenutku je znao gde sam jer sam na autu pronašla uređaj za praćenje! - rekla je Nina, čiji progonitelj je uhapšen krajem prošle godine i osuđen na osam meseci zatvora.
Jelenu Rozgu godinu dana je progonio D. C., slao joj neprimerene poruke i fotografisao se ispred njenih vrata, sve dok ga pevačica nije prijavila policiji. Natašu Bekvalac progonio je manijak pune dve godine, a onda je upao u njenu kuću u Čeneju!
- Otišao sam kod Nataše da joj kažem da je niko neće voleti kao ja - pravdao se manijak u policiji.
Teodora Džehverović, Seka Aleksić i Slavica Ćukteraš trpele su virtuelno nasilje. Džehva kaže da joj progonitelj već četiri godine, otkad je izašla iz "Zadruge", preti i vređa je. Seka priča da je manijak otvorio profil na Instagramu u njeno ime i maltretirao joj prijatelje, a Slavica kaže da je progonitelja prijavila policiji kad joj je poslao poruku "da bi je trebalo mučki ubiti"!

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DŽET-SET TOP 5":

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće:  Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca
Hronika

Živeo je za svoje sestre... bio je kum na svadbi nastradao na putu do kuće: Tužna sudbina nastradalog suvozača kod Vlasotinca

Nikola Ranđelović (31) iz Vlasotinca, suvozač u automobilu „reno megan“ kojim je upravljao G. K. (34), nastradao je u jezivoj saobraćajnoj nesreći koja se prekjuče dogodila u selu Gornje Zuniče, nedaleko od Knjaževca. Da priča bude još tužnija, on je nastradao nakon što se vraćao sa veselja na kome je bio kum jednom od najboljih prijatelja!

25.04.2024

12:37

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija