• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

27.04.2022

11:44

POLICIJA KAZNILA I DUŠICU GRABOVIĆ! Pevačicu zaustavili pre Darka

printscreen

Estrada

POLICIJA KAZNILA I DUŠICU GRABOVIĆ! Pevačicu zaustavili pre Darka

Podeli vest

Pevačicu koja je nedavno dovođena u vezu sa organizovanom prostitucijom zajedno sa Duškom Banjcem, zaustavila policija neposredno pre Darka Lazića

Darko Lazić, priveden je zbog divljačke vožnje u jutarnjim časovima. Naime, njemu je utvrđeno da je pozitivan na kokain i da ima alkohola u krvi. Darku je određen i pritvor, nakon čega će biti sproveden kod sudije za prekršaje.

Lazić je, inače, sinoć bio na rođendanskoj žurki kod boksera Marka Nikolića. On je na veselje stigao nešto pre ponoći bez devojke Barbare Bobak. Pevač je čak uzeo i mikrofon u ruke i zapevao, a za njegovim stolom bila je i pevačica Dušica Grabović, koja je nedavno dovođena u vezu sa organizovanom prostitucijom zajedno sa Duškom Banjcem.
 

Foto: TV Pink printscreen

Grabovićeva je neposredno pred dolazak na rođendan i sama zaustavljena od strane policije, a tim povodom se oglasila na društvenoj mreži Instagram.

Foto: Informer

- Evo kad me zaustave zbog radara, prolaze im ljudi koje voze i preko 50 km/h, ali mora da sam im ja bila vrlo zanimljiva, onako, da me zaustave... Bila sam uredno vezana. Čekam kaznu već deset minuta, 'ajmo bivše kolege, žurim na rođendan Marku Nikoliću, kasnim na tortu!

Kaže mi bivši kolega: "Platite u roku od osam dana 5.000 dinara, u protivnom je 10.000", ja kažem: "Nije problem, ja plaćam sve svoje račune na vreme, makar nemala hleba da jedem"! Ja za račune uvek imam - rekla je Dušica u okviru svoje objave.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija