• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/M.K

28.04.2022

08:50

JE L' TAKO DEBELA? Ćerka Nataše Bekvalac isprozivala majku i pratioce dovela do suza

Prntscreen

Estrada

JE L' TAKO DEBELA? Ćerka Nataše Bekvalac isprozivala majku i pratioce dovela do suza

Podeli vest

Pevačica stalno ističe da najviše vremena voli da provodi sa svojim ćerkama, Natašina mezimica odusevila pratioce poslednjom objavom

Pevačicu, Natašu Bekvalac snimlila je ćerka Hana koju je dobila iz braka sa Danilom Ikodinovićem, dok provode prelepo vreme zajedno. Naime, njena ćerka je uhvatila trenutak dok su u 11h uveče vecerale.

Foto: printscreen

- Dobro veče svima! Trenutno je 11 sati uveče. Moja majka i ja smo naručile hranu, ali malo zdraviju verziju, jer smo krenule u teretanu. Spremamo se za leto! - rekla je Hana na snimku i pokazala Natašu dok jede.

Foto: printscreen

- Je l' tako, debela? - pitala je ona Natašu, što je izbacilo pevačicu iz takta.

- Hana! Ne razgovaraj tako sa mnom! - kazala je Bekvalčeva, dok se Hana nasmejala.

- Roditelj nikada ne može znati koliko mu se dete poverava. Na primer, ja sam uverena da meni moja ćerka baš sve kaže, a onda saznam nešto što je sakrila od mene i šokiram se. Na društvenim mrežama je decu nemoguće kontrolisati, oni imaju toliko profila, da im je teško ući u trag. Znam za jedan Hanin Instagram nalog, onaj zvanični, a onda otkrijem da ima još neki. Pokušavam da budem širokih shvatanja i borim se s tim svakodnevno, ali sigurno mi nešto promakne. Telefoni i društvene mreže napravile su džumbus jer je klincima sve dostupno. Ipak, trudim se da razumem Hanu, jer ni ja nikada nisam porasla - kazala je nedavno Nataša za "Alo".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija