• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

28.04.2022

11:38

SNIMAK DARKA LAZIĆA IZ POLICIJSKE STANICE ŠOKIRAO JAVNOST: Ništa nisam imao u sebi, samo sam malo brže vozio i imao sam malo alkohola! (VIDEO)

Printscreen tiktok

Estrada

SNIMAK DARKA LAZIĆA IZ POLICIJSKE STANICE ŠOKIRAO JAVNOST: Ništa nisam imao u sebi, samo sam malo brže vozio i imao sam malo alkohola! (VIDEO)

Podeli vest

Darko Lazić u toku jučerašnjeg dana proveo je dosta vremena u PU Novi Beograd, a u jednom momnenut nastao je snimak gde pevač objašnjava kako je nevin

Lazić besno objašnjava da je u sebi imao samo malo alkohola i da je malo brže vozio, što je sve šokiralo s obzirom na to da je priveden juče ujutru na auto-putu kod centra "Sava" kad ga je zaustavio presretač jer je na mestu na kom je ograničenje 80 vozio 117 kilometara na sat. Laziću je izmereno i 0,91 promila alkohola, a bio je pozitivan i na kokain na droga-testu i utvrđeno je da je vozio bez vozačke dozvole, koja mu je oduzeta u decembru 2013. godine.

Foto: Printscreen tiktok

Negirao da je bio drogiran... Darko Lazić

- Šta da kažem, ništa nisma imao od narkotika u sebi, jesam malo  brže vozio i jesam malo popio. A za ostalo, da sam imao narkotike poslaću tužbe svima. Odmah je Darko najgori, odmah je drogiran- bunio se pevač. Međutim, njegov advokat kasnije je ipak potvrdio da je Darko bio pozitivan na kokain:

Foto: Printscreen tiktok

A advokat sve potvrdio

- Tačna je činjenica da je prilikom uzorkovanja droga test pokazao da je pozitivan na prisustvo narkotika, ali Darko se tom testu dobrovoljno podvrgao, maksimalno je sarađivao sa radnicima policije, znajući da nista od narkotika nije konzumirao, tako da ostaje pitanje kako se narkotik pronašao u njegovom organizmu. Pretpostavljao je da se na nekom nesporazumu, pogrešno uzetom čašom pića, jer je u društvu bilo mnogo nepoznatih lica, al je prihvatio da se ova agonija završi danas i maksimalno je novčano kažnjen ukupnom kaznom od 200.000 dinara. Dodao bi samo da su navodi da se bahato ponašao u policijskoj stanici neistina i da se oko celog slučaja podigla bespotrebno velika drama- rekao je Lazićev advokat juče.

 

 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija