• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

29.04.2022

09:57

SELI SE MARIJA ŠERIFOVIĆ - KUPUJE LUKSUZNU NEKRETNINU?! Pevačica je ovde pronašla oazu mira?!

Estrada

SELI SE MARIJA ŠERIFOVIĆ - KUPUJE LUKSUZNU NEKRETNINU?! Pevačica je ovde pronašla oazu mira?!

Podeli vest

Mnoge javne ličnosti kupile su stan u luksuznom kompleksu "Beograd na vodi", a tamo će navodno oazu mira pronaći i Marija Šerifović

Kako se navodi, pevačica Marija Šerifović planira da kupi nekretninu u jednom od najskupljih delova Beograda, a iako je dosad živela u velikom stanu u jednom od poznatijih naselja u Novom Beogradu, evrovizijska pobednica je navodno poželela još veći i lepši dom.

Foto: Marko Đoković

Marija Šerifović kupuje novi stan

- Marija poseduje lep i veoma funkcionalan stan koji možemo često da vidimo u njenim vlogovima. Uprkos tome ona je rešila da promeni mesto stalnog boravka i preseli se u veći, lepši i luksuzniji dom - počinje izvor i dodaje:

- Poželela je da živi bliže centru grada, a da opet ima neki mir. Pošto obožava vodu, izbor je pao na Beograd na vodi. Marija voli novu gradnju, modernu arhitekturu i dizajn i sasvim je logično što baš u ovom kompleksu želi da kupi stan. Osim toga, svoj novi dom je birala i po merilima kućnog ljubimca koga će uvek moći da prošeta kejom ispred zgrada Beograda na vodi. Veći stan joj je potreban i zbog poseta mame Verice koja često iz Kragujevca dolazi kod nje - objašnjava izvor.

Foto: Novak Đurović

Marija Šerifović

Za Mariju nema zime jer ona radi i nastupa punom parom, tako da ne čudi što sebi može da priušti nekretninu u kompleksu u kome kvadrat košta i do 9.000 evra.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija