• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

29.04.2022

14:26

ŠAVIJA ZA VRELU AKCIJU TRAŽILA TELEFON OD 2.500 EVRA?! Isplivale starletine prepiske sa nepoznatim muškarcem, a evo šta je ona rekla!

Darko Cvetanović

Estrada

ŠAVIJA ZA VRELU AKCIJU TRAŽILA TELEFON OD 2.500 EVRA?! Isplivale starletine prepiske sa nepoznatim muškarcem, a evo šta je ona rekla!

Podeli vest

Afera prostitucija uzdrmala je javnost, a mnoge javne ličnosti uhapšene su zbog navodnog bavljenja najstarijim zanatom

Jedna od onih čije se ime pojavljivalo u medijima je i starleta Nataša Šavija, nekadašnja učesnica "Parova", a iako je demantovala navode da naplaćuje se*sualne usluge, sada su se isplivale njene prepiske s jednim dečkom u kojima se vidi da je on zove na druženje, a ona mu za to traži mobilni telefon.

- Sa Natašom Šavijom sam bio u kontaktu do pre nekoliko meseci. Uglavnom smo komunicirali preko zaštićenih poruka na Instagramu i Signalu. U tekstualnim porukama sa njenog Instagram profila jasno možete da vidite kako traži na poklon mobilni telefon koji košta oko 2.500 evra u zamenu za druženje. Tako smo to nazvali, ali je jasno na šta se misli. Kao što je i sama istakla, ona najviše voli da dobija novac i skupe poklone, ali samo one koje ona traži kada joj trebaju - rekao je za Kurir dečko koji se dopisivao sa Šavijom, a onda objasnio kako je stupio u kontakt sa njom:

Foto: Darko Cvetanović

Starleta Nataša Šavija

- Preko prijatelja sam stupio u kontakt sa njom. Otišli smo nekoliko puta na ručak, uvek su to bila luksuzna mesta sa visokim cenama. Videlo se da joj je veoma stalo da bude viđena na mestima koja su na dobrom glasu - zaključio je sagovornik koji je insistirao da se njegovo ime ne objavi. U prepiskama koje su isplivale u javnosti vidi se da Šavija traži Ajfon 13 pro maks.

"A možemo li da se družimo, ako me razumeš? - pisalo je u poruci upućenoj starleti. - Možemo, ako mi kupiš telefon - odgovorila je preko zaštićeih poruka na Instagramu koje se odmah brišu, nakon čega ju je muškarac pitao da li voli satove. - Ne volim satove. Volim pare, ništa ovako osim kada mi nešto treba kao telefon na primer" napisala je Šavija.

Starleta se oglasila nakon ovih navoda.

- Ne znam zaista, ja sam preko svog Instagram profila prodavala stari telefon i tražila gde mogu da kupim novi pošto je u Srbiji problem naći ajfon 13 pro maks od jedan terabajt. Ne bih ništa dalje komentarisala dok ne vidim tu prepisku, ali sam sigurna da se radi o fotomontaži jer se ne sećam da sam ikome tražila telefon ili novac u zamenu za bilo šta, a posebno za druženje ili se*sualne odnose - rekla je Nataša.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!
Izbori 2024

Jovanov: Izmenama zakona se omogućavaju izbori u Beogradu i na lokalu 2. juna!

Šef poslaničke grupe "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" Milenko Jovanov obrazložio je danas predlog izmena Zakona o lokalnim izborima koje su, kako je rekao, podržale poslaničke grupe većine, ali i deo opozicije, i kojima se omogućuje da se beogradski i lokalni izbori, koji nisu održani u decembru, održe istog dana - 2. juna.

22.04.2024

11:58

Vesti

Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije!
Politika

Predsednik Vučić čestitao Dan Vojske Srbije!

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić čestitao je Dan Vojske Srbije ministru odbrane Milošu Vučeviću, načelniku Generalštaba Vojske Srbije generalu Milanu Mojsiloviću i svim pripadnicima Vojske Srbije.

23.04.2024

08:19

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav
Politika

Rezolucija o Srebrenici otvara Pandorinu kutiju! Ruski ambasador izneo jasan stav

Ambasador Ruske federacije pri Ujedinjenim nacijama Vasilij Nebenzja izjavio je večeras da bi Rezolucija o Srebrenici mogla da otvori "Pandorinu kutiju", ali i da je veoma važno što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio prisutan danas na sednici Saveta bezbednosti UN na kojoj se raspravljalo o šestomesečnom izveštaju Unmika o situaciji na Kosovu i Metohiji.

22.04.2024

23:44

TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)
Live TV

Dok predsednik Vučić navodi realne argumente, Vjosa Osmani odgovara lažima i nebulozama! Velika bitka za Srbiju u Njujorku! (VIDEO)

Na sednici Saveta bezbednosti UN Vjosa Osmani dala je repliku na reči predsednika Aleksandra Vučića. Gosti "Info dana" bili su analitičar Dejan Miletić, advokat Pavle Staničić, politikolog Marko Šćepanović i pukovnik Veselin Šljivančanin komentarisali su govor Vjose Osmani u Njujorku. Uživo u studio javio se i Lazar Stević, dopisnik Informera sa Kosova i Metohije.

22.04.2024

18:09

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku
Srbija

Osmanlije učile srpski! Ovo su srbizmi koji se i dan danas koriste u turskom jeziku

Kada se povede razgovor o srpskom jeziku često se govori o turcizmima, odnosno rečima koje su iz turskog ušle u naš jezik i tu se "odomaćile" tokom viševekovne otomanske prisutnosti u Srbiji. Međutim, malo se zna da su i naša kultura i jezik imali značajan uticaj na turski. Jedan od pokazatelja istorijskog značaja srpskog jezika jeste, između ostalih, i njegov status u Osmanskom carstvu.

22.04.2024

07:20