• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo/Informer

29.04.2022

21:33

EVO ŠTA RADI BARBARA NAKON RASKIDA SA DARKOM! Zgodna pevačica sa dekolteom do pupka!

Instagram

Estrada

EVO ŠTA RADI BARBARA NAKON RASKIDA SA DARKOM! Zgodna pevačica sa dekolteom do pupka!

Podeli vest

Barbara procvetala nakon raskida

Pevač Darko Lazić prethodnih dana našao se u žiži javnosti, kada je napravio 14. saobraćajni prekršaj i zbog toga završio u pritvoru. Dok se čivatava javnost digla na noge i apelovala da folker treba da završi iza rešetaka, nedavno se oglasila njegova, sada već bivša, devojka, Barbara Bobak, koja je otkrila da je na vezu sa pevačem stavila tačku.

Foto: printscreen/instagram/barbara.bobak

Barbara Borak

Dok je Darko za medije govorio kako je tugu nakon raskida lečio alkoholom, Babara je dokazala da je nastavila dalje. Atraktivna pevačica objavila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira u uskoj, crnoj, mini haljini, a tom prilikom je u prvi plan stavila dekolte. 

Foto: printscreen

Barbara Borak

Da je Darko njena prošlost, nasmejana Barbara potvrdila je i narednim objavama na kojima se veseli uz muziku. 

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija