• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

01.05.2022

14:29

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SE PRISETILA DETINJSTVA! Evo kako je ona proslavljala Praznik rada!

printscreen instagram/aleksandraprijovic

Estrada

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ SE PRISETILA DETINJSTVA! Evo kako je ona proslavljala Praznik rada!

Podeli vest

Aleksandra Prijović se u poslednje vreme retko pojavljuje u medijima, a sada je otkrila i razlog

- Ne volim prisustvo u medijima. To je do sada već svima koji prate naš svet i jasno. Ovim poslom se bavim iz ljubavi prema muzici, a ne da bih svakodnevno bila u novinama. Nekad mi se to pripisuje kao mana, ali ja drugačije ne umem niti želim. Imam mnogo nastupa, na koje se koncentrišem da ih odradim najbolje što mogu, da ispoštujem svaku osobu koja odvoji vreme da dođe da me sluša, i radim stalno na sebi i na novim pesmama. Ne volim da senzacionalizujem sebe i svoj život. Nikad se nisam tu dobro snalazila, ja se najbolje snalazim ispred mikrofona - rekla je Aleksandra, a onda se prisetila kako je izgledala proslava Praznika rada u njenom detinjstvu.

Foto: printscreen TV Prva

Aleksandra Prijović

- Kao i većina dece, radovala sam se 1. maju zato što je to bio na jedan način nagoveštaj lepog vremena i leta koje dolazi, igranja napolju s drugarima, roštiljanje s porodicom, znak da je uskoro kraj školske godine. Taj 1. maj je bio znak da dolazi najlepši deo godine. Provodila sam ga s porodicom, a kasnije s drugarima - rekla je Aleksandra Prijović.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija