• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Republika/Informer

01.05.2022

17:33

MAJKA ME JE SVEMU NAUČILA! Pevačica otkrila kakva je kuvarica! Ako se razvede, dete ide sa njom!

Dušan Petrović

Estrada

MAJKA ME JE SVEMU NAUČILA! Pevačica otkrila kakva je kuvarica! Ako se razvede, dete ide sa njom!

Podeli vest

Aleksandra Mladenović otkrila koliko je bliska sa majkom

Pevačica Aleksandra Mladenović jedna je od omiljenih pevačica, pogotovo mlađoj populaciji, a zbog njenog glasa mnogi upoređuju sa zvezdama svetskog kalibra.

Foto: Foto: Dušan Petrović

Aleksandra Mladenović

Kako je veoma mlada došla u Beograd iz rodnog Žitorađa kako bi gradila svoju karijeru, Aleksandra ne krije da joj porodica često fali, posebno na praznike kada uglavnom radi, pa čak ni na te dane ne može da bue sa njima.

- Uvek sam se radovala 1. maju i vremenu sa porodicom. Karantin za vreme korone je učinio da sam manje radila, ove godine radim i prošle sam, ali sam pre dve godine bila sa svojima, roštiljali smo i pili pivo. Doduše, ja sam pila, da budem iskrena, jer moji ne piju - kaže kroz smeh Aleksandra i dodaje da ju je majka naučila svemu što zna:

- Mene je mama naučila svemu, sve znam da spremam. Period korone sam iskoristila da naučim da spremam i znam skoro sve, odlično spremam roštilj, mesto, paste, ma sve.. Jedino hleb ne znam da mesim, to mi nikada nije išlo - počinje pevačica, koja dodaje da je majka nikada ne kritikuje, već sve mirnim putem i razgovorom pokušava da reši sa njom:

- Mama je sa mnom uvek mirno rešavala probleme, razgovorom. Ja sam znala da se iznerviram kada mi oko jela nešto ne ide od ruke, pobacam sve, onda ona sedne i kaže: ''Ajde polako, smiri se, sad pokušaj opet, ovako..'' Često razmenjujemo recepte, čak i preko video poziva i onda kada nešto napravim, ja je pozovem da joj pokažem.

Aleksandra ne krije da joj porodica veoma nedostaje, naročito bratova deca.

Foto: Foto: Dušan Petrović

Aleksandra Mladenović

- Porodica mi najviše fali kada su praznici, a i inače, bratova deca pogotovo. Žao mi je što ne učestvujem u njihovom odrastanju, ali pričamo svaki dan. Kada odem kući najviše volimo da šetamo pored reke, vozimo se kolima, ja ih vozim skuterom. Eto, to je ono što ne znate, jako volim da vozim motore i kod kuće imam svoj skuter, jedva čekam da odem tamo i da ga vozim, u tome uživam.

Poznato je da je Mladenovićeva imala jedan turbulentni ljubavni period, ali sada uživa u slobodi. Međutim, ne krije da je porodica neretko zapitkuje kada će biti lepih vesti.

- Baba me stalno pita: ''Što se ne udaješ? Da to dočekam i da umrem!'' Mama ne, ona mi kaže da je vreme da se uozbiljim, a ne zna da sam ja veoma ozbiljna žena (smeh). Moji su veoma tradicionalni, svi smo, oni su u braku 38 godina i jako im je bitno da se udam, da imam decu. Ja ne mogu da garantujem da ću ostati u braku, drugačija su vremena danas, bitno je da nađem srodnu dušu, a ako ne budemo mogli zajedno, dete ide sa mnom, ali ćemo ga odgajati zajedno - priča Aleksandra i dodaje:

- Teško je reći šta želim, a šta ne. Ja sam se u glavi za svakog svog muškarca udala i rodila mu decu, mi žene smo takve. Sada sam sazrela i sada je druga priča, ne verujem u ono da ljubav ulazi na usta. Nisam neko ko će čekati muža u kuhinji i spremati mu doručak, ručak i večeru, to se od mene stvarno ne može očekivati. Ljubav ne ulazi samo na usta, prema tome bi se udala za kuvara, ako je dobar čovek naravno - zaključuje Aleksandra.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija