• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

02.05.2022

14:52

OD MENE DOSTA! Seka Aleksić smršala 10 kilograma! Ne može bez krem bananica!

Estrada

OD MENE DOSTA! Seka Aleksić smršala 10 kilograma! Ne može bez krem bananica!

Podeli vest

Ne može više zdravo da se hrani

Pevačica Seka Aleksić je priznala da se zbog svog novog albuma žrtvovala kada je ishrana u pitanju, tačnije, da je u proteklom periodu morala da se odrekne svega onog što voli da jede. Međutim, tim mukama je došao kraj.

Foto: Instagram/printscreen

Seka Aleksić

- Ponosna sam na sebe koliko sam izdržala da ne jedem slatkiše i testo, mesec dana - ljudi, ja mislim da je od mene dosta. Vreme je da se vratim na: doručak- pasta sa četiri vrste sira, ručak- pica i večera- makovnjača, a užina, zna se - krem bananice - poručila je Seka svojim pratiocima na Tviteru.

Podsetimo, pevačica se nedavno požalila prijateljima na svom Tviter nalogu da tokom čitavog dana skoro pa nije jela, kako bi se dodatno stesala, a sve je to opisala u šaljivom stilu.

Foto: printscreen

Seka Aleksić

- Danas nisam jela skoro ništa! Odlučila sam da se pretvorim u lizalo, što reče jedna žena. Neće meni telo biti veće od glave. Od sada će mi glava biti veća od tela - našalila se tada Seka.

Inače, kada je smršala 10 kilograma, Seka je priznala za medije u čemu je njena tajna.

- Zdrava ishrana, to nisu nikakve dijete, jedem pet obroka dnevno. Veljko jede sve što ostane, ali samo zdravo. Najveći moj problem je što sam ja kuvarica, domaćica koja kuva i mesi i onda jednostavno sam preterala u jednom momentu. No, to se kod mene često dešava - ispričala je Aleksićeva.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija