• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

04.05.2022

10:23

SMEJALI SU MI SE ZBOG PREZIMENA! Anabela otkrila kakve je probleme imala i kako je dobila ime!

ATA Images

Estrada

SMEJALI SU MI SE ZBOG PREZIMENA! Anabela otkrila kakve je probleme imala i kako je dobila ime!

Podeli vest

Poznata pevačica dva puta je menjala prezime, a ono koje je dobila po rođenju joj je uzrokovalo najviše problema

Anbela Atijas nekada se prezivala Bukva, a sada otkriva da joj se zbog toga i dalje smeju.

Foto: ATA Images

Anabela Atijas

Osim neobičnog devojačkog prezimena, pevačica ime i čudno ime, a sada je otkrila kako ga je dobila:

- Iz knjige, mislim da je u pitanju čak neka italijanska spisateljica ili je lik iz knjige, nisam sad sigurna, nisam pitala mamu dugo... - otkrila je Anabela, pa ispričala neke stvari o svom poreklu.

- Rođena sam u mešovitom braku, tada smo svi bili Jugosloveni i bila nam je velika čast biti Jugosloven i jako smo voleli svoju zemlju i poštovali je, naša zemlja nam je davala sve moguće uslove da živimo kao normalni ljudi. I tada sam se rodila ja - navela je.

- Mislim da su moji roditelji hteli da izbegnu da se ja ikada loše osećam zbog toga što dolazim iz mešovitog braka, pa su oboje bili za to da mi se da neko internacionalno ime - ispričala je Anabela, koja je dva puta menjala ime u dokumentima, zbog dva braka iza sebe.

Foto: Foto: Novak Đurović

Anabela Atijas

- Mislim da je svako dete koje je rođeno u to vreme imalo neko internacionalno ime, da niko nije želeo na svoju stranu da naginje, i te ljubavi su zaista bile prave i iskrene. Toliko mi se smeju povodom mog devojačkog prezimena Bukva, da bi verovatno i njega promenila da sam se stidela imena - priznala je za "Iz profila".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ratko

pre 1 godinu

pa sta ja se prezivam Hrast pa me bas boli uvo sta ko kaze ,al zamisli Anabela da si moja zena Anabela Bukva Hrast ili ja Ratko Hrast Bukva bas je slatko sta fali

Hmmm

pre 1 godinu

Rodjena je kao Razija a ne kao Anabela. Ne govori istinu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija