• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

04.05.2022

13:16

BUKTI RAT! Tamara žestoko napala Kaću, pa umešala i Macu Diskreciju: Sterlete su daleko bitnije od pevačica!

printscreen

Estrada

BUKTI RAT! Tamara žestoko napala Kaću, pa umešala i Macu Diskreciju: Sterlete su daleko bitnije od pevačica!

Podeli vest

Pevačica atarina Živković i starleta Tamara Đurić vode javni rat preko medija

Katarina Živković izjavila je da je Tamara kao Majkl Džekson i Kirbi usisvač, što je starletu iznerviralo, pa joj je nadugačko odgovorila. Ona je objasnila da je zanimanje "pevačica" zapravo sirotinjsko zvanje:

Foto: printscreen

Nije štedela ni Kaću, a ni druge pevačice... Tamara Đurić

- U Srbiji uglavnom budale pričaju. Kažu obično pusti budalu, ali ja se i budalama obratim. Da ih odučim od tog budalizma. Rekla je starlete, a mene zovu starleta pa sam se tako osetila prozvanom. Kao što je ja nikad ne bi globalizovala i rekla da su sve pevačice prostitutke ili da su onakve ili ovakve. Ne bih puno pričala na tu temu i zbog nje će koletelarna šteta biti neke pevačice koje ja izuzetno cenim i poštujem. Pevačice su u nekom nepotrebnom tripu da su velike zvezde i da su mnogo bitne. Pevačice su zapravo zabavljačice. Starleta je mnogo veće zvanje nego pevačica. Šta je pevačica, žena koja na bini igra i peva dok mi slušamo i pijemo piće. Pevačice su tako sirotinjsko zvanje. Ne znam otkud to pevačice su bitne, a starlete nebitne. Starlete su izuzetno bitnije od pevačica - rekla je starleta.

Foto: printscreen

Tamara je uporedila sa Macom Diskrecijom... Katarina Živković

Potom osvrnula na pevačicu Katarinu Živković koju je uporedila sa Macom Diskrecijom.

- Jedina razlika između starlete Mace Diskrecije i pevačice Katarine Živković je ta što Katarina malkice bolje peva. Obe su bile u rijalitiju i obe su pokazivale prljav veš - rekla je starleta.

Starleta je nakon toga navela šta zapravo znači biti starleta.

- Pevačica je žena koja drži mikrofon na bini i zabavlja masu. Starleta je multimedijalna ličnost, tu su njen izgled i onim čime se ističe. Ja sam se istakla i kao pevačica i kao voditeljka. Pronalazim se uvek na naslovnim stranama i bitnim događajima - rekla je starleta.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija