• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

04.05.2022

16:34

CRKLA SAM KAD SAM ČULA DA SLAĐA IMA RAK! Đani mi se danima nije javljao... A onda..

Estrada

CRKLA SAM KAD SAM ČULA DA SLAĐA IMA RAK! Đani mi se danima nije javljao... A onda..

Podeli vest

Pevačica Zlata Petrović kaže da se mnogo potresla kada je saznala da je Đanijeva žena Slađa ima rak bubrega.

Folkerka Zlata Petrović je veoma bliska sa kolegom Radišom Trajkovićem Đanijem, pa je mnogo pogodila vest da se njegova supruga Slađa razbolela. Đanijevoj ženi je operisana rak bubrega, a celu dramu je teško podnela i Zlata.

- Jao, pa crkla sam kada sam čula za Slađinu bolest i rak bubrega. Čitala sam po portalima i nisam mogla da verujem. Sve sam mislila da je to laž, da to ne može da bude istina. Odmah sam zvala Đanija, ali mi se niko nije javljao od njih. Oni su bili valjda u šoku, pa nikome nisu ni rekli šta se dešava sa Slađom, dok se sve nije završilo - ispričala je pevačica za "Star".

Ona kaže da joj je laknulo kada joj se kolega konačno javio.

- Tek posle tri dana Đani mi se javio i rekao da je sve istina i da je, srećom, na kraju ispalo dobro. Ma idi, preplakala sam tih dana. Oni su jadni preživeli šok. Bog je poslao zbog prehlade kod lekara, a otkriše nešto užasno. Srećom, Slađa se sada oporavlja i vraća se normalnom životu.

Strašno je što su iskoristili Jovana da šire laži o mojoj bolesti

Foto: Informer

Zlata Petrović sa sinom Jovanom Pejićem

Zlata Petrović je nedavno doživela veliku neprijatnost kada su nepoznate osobe otvorile lažan nalog na društvenim mrežama sa fotografijama njenog sina Jovana. Oni su, u Jovanovo ime, tvrdili da je Zlata teško bolesna.

- Ljudi se danas bave raznim stvarima, eto koliko je nekome dosadno da uzima ime i lik mog sina Jovana i laže ljude i priča gluposti kako sam ja teško bolesna. Moj sin studira i radi i stvarno nema vremena da prijavljuje te lažne profile. Međutim, kako mu masovno šalju poruke i pitaju ga da li stvarno imam rak, odlučio je da sve to prijavi. Nije prijatno kada čujete takve gadosti o bolestima, a ništa nije tačno - izjavila je pevačica.

Ona je objasnila da su besmislene priče da je u lošim odnosima sa Đanijem. Ovakve spekulacije su počele jer se Zlata nije pojavila na proslavi koju je pevač pravio kada mu se rodio unuk. 

- Nisam u svađi sa Đanijem, u daleko bilo. Ali nisam mogla da dođem na proslavu koju su organizovali. Slađa me je zvala, oni su to brzinski nešto organizovali odmah istog dana kada im se snajka i porodila. Ja sam čestitala, meni je taj restoran čak i blizu bio, ali me je grlo nešto jako bolelo, nisam mogla ni da pričam. Poslala sam sina Jovana u ime naše porodice, on je bio i mnogo se lepo proveo - rekla je, a zatim naglasila da će na svadbu Đanijevog sina sigurno doći:

Foto: printscreen instagram/djanimusic

Đani i supruga Slađana

- Rekla sam Đaniju da dolazimo. I mi babe malo da zaigramo. Biće to svadba za 500 zvanica, pa se nadam da ćemo u veselju i da oženimo njegovog Miloša. Trajkovići su mi jako bliski. Oni redovno dolaze kod mene na slavu. Njegova deca me mnogo vole i što mi je jako važno i bitno druže se sa mojim Mikijem i Jovanom - rekla je Zlata.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija