• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.05.2022

17:50

AKO DOBIJEM 50 ILI 100 EVRA BIĆU SREĆNA! Zlata kupuje grobno mesto, a progovorila i o testamentu i deviznoj penziji!

Informer

Estrada

AKO DOBIJEM 50 ILI 100 EVRA BIĆU SREĆNA! Zlata kupuje grobno mesto, a progovorila i o testamentu i deviznoj penziji!

Podeli vest

Zlata Petrović planira da kupi grobno mesto iako je tek nedavno napunila 60 godina. Ona se nedavno penzionisala, a penzija će početi da joj leže uskoro

Nakon ukidanja mera i otvaranja restorana i klubova, mnoge zvezde koje dugo nismo imali prilike da vidimo, vratile su se nastupima i pevsanju u kafanama. Jedno takvo druženje najavila je i Zlata Petrović.

Foto: printscreen

Zlata Petrović

- Čula sam da su Vesna Zmijanac i Nada Topčagić već nastupale i mnogo sam srećna i zbog toga. Krivo mi je bilo što nisam mogla da odem na neki od tih nastupa da se proveselim. Ponovo se vraćamo na ono staro vreme kada su ljudi u kafanicama uz klopu i piće uživali, dok klubovi i diskoteke treba da ostanu za ove klince - počela je Zlata. 

Ona je najavila da je i sama zakazala brojne tezge:

- Biće i mene. Ja sam stavila na pauzu te nastupe, jer sam se bazirala samo na svadbe. Dovela sam svoj život u neku nirvanu. Znam da ima publike koja bi i mene volela da čuje u Beogradu, tako da ako se ukaže prilika, zašto da ne. Volim ja ta manja mesta, te kafanice, gde imaš kontakt i bliskost sa ljudima.

Nedavno je njena koleginica Nada Topčagić odbila nagradu za životno delo. Evo kako ona to komentariše.

- Ja mislim da je Nada žena koja voli da se šali. Napravila je foru i odbila nagradu za životno delo, jer da je primila tu nagradu, to bi izgledalo kao da je kraj njene karijere. Ja bih kao i Nada, bilo bi mi drago da dobijem nagradu, ali ne znam da li mi treba u ovim godinama, tek mi je 60. Ne bih da prizivam nesreću.

Zlata je, zatim, otkrila da li je i ona, kao što je Žika Jakšić, obezbedila sebi svoje grobno mesto.

Foto: Youtube printscreeen/Nikad nije kasno

Žika Jakšić

- Ta priča o kupovini grobnog mesta je zapravo i krenula od mene još pre nekoliko godina. Ja sam rekla da kao svaka odgovorna osoba koja sebi kupi kuću i napravi dom, isto tako treba da obezbedi i grobno mesto. Nisam još uvek to obezbedila, ali planiram jednog dana i to da sredim. Možda je to sada postalo pomodarstvo, ali baš me briga. Sada cela estrada priča o tome.

Njen prijatelj i saradnik Saša Popović je već napisao testament, a pevačica je otkrila šta misli o tome:

- Otvoreno sam pričala sa mojim sinovima, sve što imam ostaće njima, nema moje, tvoje, njegovo, sve je naše. Tako da nema potrebe da pišem testament i raspoređujem imovinu. Jeste nas korona malo uplašila, pa i mene, kad su krenuli da umiru mladi ljudi, pa su mnogo mlađi od mene pohitali da napišu testament iz nekog straha. To možda pišu i ovi što znaju unapred da će biti frke i svađe oko podele.

Foto: ATAIMAGES

Saša Popović

Za kraj, Zlata je odala šta se dešava sa austrijskom penzijom.

- Ja sam pre dve godine otišla u penziju od čega danas i živim. Uplaćivala sam austrijsku penziju tako da krajem maja treba da popunim neke papire i da počnem da primam i to. To neće biti nešto puno, jer nisam dugo godina uplaćivala. Ne očekujem ništa veliko, tako da ako dobijem 50 ili 100 evra biću srećna. To će mi biti kao neki džeparac. Radilo se ranije, pa sada mogu od te dve penzijice da živim i da ne razmišljam.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!
preokret

Advokat Dragijevića zatečen odlukom o svojoj smeni: Ne znam zašto, ali znam ko će da me zameni!

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da advokat , Nebojša Živanović, po želji Radoslava Dragijevića oca osumnjičenog za teško ubistvo male Danke Ilić, Dejana Dragijevića više nije pravni zastupnik njega i njegove supruge Svetlane koja je dobila status zastićenog svedoka. Živanović koji je zastupao Dragijeviće pri davanju iskaza o slučaju ubistva dvogodišnje devojčice , pred tužiocem VJT u Zajecaru.

25.04.2024

11:40

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija