• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

07.05.2022

20:58

CECIN BIVŠI IMA NOVU DEVOJKU!? - Bogdan Srejović konačno preboleo pevačicu, sada ljubi OVU vatrenu crnku!?

printscreen/Instagram

Estrada

CECIN BIVŠI IMA NOVU DEVOJKU!? - Bogdan Srejović konačno preboleo pevačicu, sada ljubi OVU vatrenu crnku!?

Podeli vest

Bogdan Srejović je uhvaćen u društvu nove lepotice sa kojom ima veoma blizak odnos.

Pevačica Ceca Ražnatović je početkom godine raskinula jednogodišnju vezu sa Bogdanom Srejovićem, a kako oboje tvrde, rastali su se normalno, bez ikakvih svađa i drame:

Foto: printscreen

Bogdan Srejović i Ceca Ražnatović

- Više nismo u vezi, ali bićemo prijatelji do kraja života - rekli su tada u zajedničkom saopštenju Ceca i Bogdan.
Izgleda da je Bogdan brzo zaboravio na bivšu ljubav, pošto u poslednje vreme ima veoma aktivan društveni život pun izlazaka, a sada je uslikan u zagrljaju nepoznate crnke.

Manekenka Sunčica Travica, koja je nekada bila u vezi sa Viktorom Troickim, objavila je fotografiju na kojoj se nalaze ona, Bogdan i još dve devojke.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Ko je devojka koju Bogdan grli, nije poznato, ali ona je svoju ruku stavila na njegovu, te postoji nagoveštaj da tu ima nečeg više od prijateljstva.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija