• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.05.2022

09:34

KONSTRAKTA SE UPISALA U ISTORIJU EVROVIZIJE! Ovo je do sada samo ona uspela da uradi!

Marko Đoković

Estrada

KONSTRAKTA SE UPISALA U ISTORIJU EVROVIZIJE! Ovo je do sada samo ona uspela da uradi!

Podeli vest

Ana Đurić Konstrakta osvojila je publiku širom sveta, nakon što je pobedila na "Pesmi za Evroviziju 22" i otputovala u Torino kako bi predstavljala Srbiju na takmičenju za pesmu Evrope

Kako je navedeno na sajtu Evrovizije, Konstraktin nastup je izdvojen kao jedan od najintrigantnijih nastupa ovogodišnjeg izdanja takmičenja, a ono što je posebno zanimljivo jeste da informacija da se predstavnica Srbije upisala u istoriju Evrovizije.

Foto: Marko Đoković

Konstrakta se upisala u istoriju Evrovizije

- Stihovi su na srpskom i latinskom, a to se prvi put dešava u istoriji Evrovizije, da se zna - navodi se u tekstu.

- Konstrakta nas vodi kroz tri minuta muzičke meditacije o fizičkom i mentalnom zdravlju, važnosti univerzalne zdravstvene zaštite i pogrešnom fokusu društva na standarde lepote - piše na sajtu Evrovizije.

Foto: Marko Đoković

Konstrakta

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Konstrakta

pre 1 godinu

Ako bi Srbija već uvela na vreme sankcije Rusiji bilo bi super za nas i našu Konstraktu. Medjutim sada će Konstrakta biti zviždana i u finalno veče završićemo kao 11 ili 12 mesto. Dok ne napuštamo naše Rusko prokletno-bratstvo uvek ćemo imati poteškoća,od muzike do politike

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija