• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

08.05.2022

13:12

VIDOJE JE NIKOLINI PIŠEK SPASIO ŽIVOT! Voditeljka za dlaku izbegla smrt - isplivali detalji!

Printscreen

Estrada

VIDOJE JE NIKOLINI PIŠEK SPASIO ŽIVOT! Voditeljka za dlaku izbegla smrt - isplivali detalji!

Podeli vest

Vidoje Ristović, istoričar i suprug voditeljke Nikoline Pišek, preminuo je u 44. godini

Voditeljka Nikolina Pišek prošle godine je prošla kroz pravi pakao, kada joj je u stanu u Zagrebu pukla cev od od plina koja obezbeđuje grejanje za celu zgradu. Nikolina i njena ćerka Una otrovale su se plinom, a spasao ih je njen pokojni suprug Vidoje.

Foto: TANJUG / TANJA VALIC

Nikolina i Vidoje

Nikolina je aktivna na društvenim mrežama, a tada se na svom Instagram profilu oglasila iz bolnice.

Naš drugi rođendan, 07.02. Jer sam još uvek živa. Kao i moja devojčica. I ćerkica prijatelja koja je to poslepodne 06.02., bila kod nas na igranju. Samo zbog intuicije mog muža preživele smo trovanje ugljen monoksidom. Una je bila lakše otrovana od mene zbog razlike u visini, iz istog razloga su živi moji psi jer žive i dišu na 30ak centimetara visine. A CO je lakši od zraka. I prvo će zapuniti gornje delove vaših stanova. Zavisno o kubikaži prostora i brzini kojom curi, i o visini vaših svodova - tim tempom će vas ubiti. Tiho. Bez alarmirajućih znakova da vaša vitalna tkiva upravo u tom trenutku odumiru. A taj proces se - u trenutku kad tihi ubica krene ulaziti u vaša pluća, vezivati se u krvi za hemoglobin i distribuirati se po vitalnim organima - upravo počinje događati. Stanična smrt - napisala je voditeljka tada, pa dodala:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Nikolina Pišek

- Jedna po jedna odumiru stanice vašeg moždanog tkiva, srca kojem potiho preti infarkt, jetre i bubrega. A vi ćete u tom trenutku osećati glavobolju, vrtoglavicu, srce će vam lupati, imaćete osećaj mučnine. Neće biti iritacije sluznice, neće biti šmcanja, kašljanja, osećaja gušenja, osipa... Ničega što bi moglo upućivati na to da se nalazite na putu prema večnom miru. Nećete biti niti bledi, ne. Niti plavičasti, niti ljubičasti. Ništa od toga. Možda ćete, kao i ja, popiti tabletu za smirenje jer će vam glavobolja i lupanje srca proći nakon sto se naspavate. I leći ćete. Poslednji put u svom životu, ukoliko nećete imati ludačku sreću kakvu smo imali mi. Zaspati i biti nesvesni onoga što sledi. Svetla Hitne pomoći, policije, interventnih jedinica gradske plinare, vatrogasaca, plača i očaja vaših najbližih, sirena, žutih i plavih rotacija na fasadi kao svedoka tragedije. Vas više nema. Kraj. Zato vas molim da ne ignorišete moje neznanje i nebrigu i sve što mi možete pripisati. Kao i ja mnogima od vas, jer znam da nemate svi detektore CO u stanu. Kupite ga odmah - napislala je Nikolina tada na pomenutoj društvenoj mreži.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija