• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

08.05.2022

17:13

LUNA PLANIRA SINA! Miljkovićka otkrila da je plakala zbog ćerke Mie, a evo i zasto!

Instagram/printscreen

Estrada

LUNA PLANIRA SINA! Miljkovićka otkrila da je plakala zbog ćerke Mie, a evo i zasto!

Podeli vest

Luna Đogani otkrila je detalje o majčinstvu, u kakvom je trenutno odnosu sa Anabelom, kao i da li će se vratiti muzici

Influencerka i bivša zadrugarka Luna Đogani pričala je u emisiji "Premijera vikend specijal" o tome koliko ju je majčinstvo promenilo.

Foto: printscreen

Luna Đogani sa ćerkom

- Mia nas je sve promenila na bolje. Svakako da još uvek učim, ne možeš nikad da budeš spreman na to. Svaki dan je izazov, skoro je bila bolesna, prvi put sam prošla temperaturu i lekove. Plakala sam, gledam svoje dete koje nije u dobrom stanju. Jako sam to teško podnela. Mia je posebno dete, ulepšala mi je život. Svaki dan slatke muke. Uvek sam želala da budem mlada mama, ako da Bog uskoro i drugo dete, da završim to dok sam mlada. Kasnije da odem lepo u penziju - počela je Luna, pa otkrila kog pola bi volela da bude drugo dete:

- Volela bih da imam sina. Da bude na mene, ona je tatina. U mojoj porodici su sve žene, a ja bih volela sina, kao izazov, nešto novo.

Luna je, kao i uvek, iskrena, pa je tako priznala da ponekad ume da bude i naporna.

- Nekad sam dosadna, kukam mnogo. Ali kažem, najteže mi pada to nespavanje. Slatke su muke, ali proći će.

Prokomentarisala je i kako se oseća u novom domu, a i šta se dešava sa njenim stanom na Novom Beogradu, koji je kupila od novca koji je sama stekla.

Foto: Instagram/printscreen

Luna Đogani i Marko Miljković

- Novi stan mi je savršen, porodični dom, uživamo u njemu i lepo je. Moj stan se izdaje uveliko. Odmah je, u A bloku, otišao, ljudi vole da žive tamo. Taj stan mi je super investicija. Hvala mojoj mami što ga je opremila, krvavo sam ga zaradila i red je da nečemu služi.

Ističe da će nastaviti da se bavi javnim poslom, ali da sebe u budućnosti ne vidi kao pevačicu.

- Ja sam se oprobala u ono ime što volim, ali ne mogu da kažem da ću nastaviti da se bavim muzikom. Ne zbog drugih. Ne bih verovala kada bi mi neko rekao da može od toga toliko lepo da se zarađuje. Trenutno sam bazirana na Jutjubu, imam mnogo planova, ali ne bih da otkrivam. Svakako sam tu, ide mi super. Realno, ne vidim sebe u muzici, jesam za javni posao, ali nisam za muziku. Nisam ja pevačica. Svi mi kažu da treba da budem pred kamerama, da se slikam, meni to stoji, ali ne mora da bude muzika - priznaje Luna.

Za kraj je otkrila oko čega se savetuje sa majkom Anabelom:

- Anabelu svaki dan pitam nešto novo za Miu. S malom decom nikad ne znaš. Blankica je najbolja tetka na svetu, ona je najmanja i najviše učestvuje oko Mije - ispričala Luna Đogani.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija