• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

10.05.2022

08:30

BRINE ME ŠTO DARKO SEDA U AUTOMOBIL I VOZI U TAKVOM STANJU! Ana Sević progovorila o problemima s Lazićem!

Estrada

BRINE ME ŠTO DARKO SEDA U AUTOMOBIL I VOZI U TAKVOM STANJU! Ana Sević progovorila o problemima s Lazićem!

Podeli vest

Darko Lazić poslednjih godina pravi neverovatne saobraćajne prekršaje, a neretko za volan seda i pod dejstvom alkohola, nedavno i droge

Njegova prva supruga, Ana Sević zabrinuta je zbog njegovog ponašanja s obzirom na to da imaju zajedničku ćerku Lorenu.

Foto: Instagram/printscreen

Ana Sević iskrena

Ona je sada otkrila smoje mišljenje o njegovom ponašanju u saobraćaju i izrazila zabrinutost za činjenicu da je Darko nedavno priveden zbog prebrze vožnje pod dejstvom alkohola i narkotika:

 - Mene brine što Darko seda u automobil i vozi u takvom stanju. To je zabrinjavajuće - kazala je kratko Ana Sević na koncertu, pa se dotakla i suđenja oko alimentacije za ćerku Lorenu.

- Sud je rešio sve što je trebalo oko alimentacije - istakla je ona.

- Meni Darko nije bio dužan alimentacije, nego svom detetu, te ako neko ne oseća moralnu obavezu onda za to postoji zakon koji ne prašta takve stvari. Zakon je odredio da otac koliko-toliko učestvuje u izdržavanju deteta. Prosto i jednostavno - istakla je Ana jednom prilikom.

Foto: ATA Images

Prva supruga zabrinuta za njega... Darko Lazić

Inače, Darko je istakao da ispunjava svoje obaveze i uplaćuje novac za decu.

- Ana dobija 50.000 dinara za Lorenu jer živi u gradu, gde je mnogo skuplji život. S druge strane, Marina je na selu i ima daleko manje troškove tako da joj je dovoljno 25.000. Aleksej je mali i ne treba mu više novca, barem dok ne krene u školu", rekao je pevač i dodao da mu Gagićeva "poslednjih nedelja pravi pakao od života - izjavio je Lazić za "Informer".

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija