• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/S.K.

11.05.2022

07:20

GLAVNI FAVORITI ZA POBEDU PLAŠE SE NAŠE PREDSTAVNICE! Ukrajinci tvrde: Konstrakta je najveća konkurencija!

Printscreen/You Tube

Estrada

GLAVNI FAVORITI ZA POBEDU PLAŠE SE NAŠE PREDSTAVNICE! Ukrajinci tvrde: Konstrakta je najveća konkurencija!

Podeli vest

Ukrajinci su izjavili da im je Konstrakta najveća konkurencija

Predstavnici Ukrajine na Evroviziji, koji važe za glavnog favorita, priznaju da im je Konstrakta najveća konkurencija! Naša predstavnica je u ponedeljak uveče, na velikom koncertu u Evroselu u Torinu, oduševila 10.000 posetilaca koji su zajedno sa njom mahali rukama i pevali "Umetnica mora biti zdrava".

Foto: ATA Images

Ana Đurić Konstrakta

Veliki aplauz dobio je i ukrajinski "Kaluš orkestar", čiji frontmen je pomno pratio Konstraktin nastup. On je priznao da se od svih izvođača na tom takmičenju najviše plaši naše predstavnice, koja ima velike šanse da im "otme" pobedu na Evroviziji.

- Sviđa nam se Konstrakta! Ima odličan, upečatljiv nastup, a i tekst pesme je nesvakidašnji. Moram da priznam da nam je ona glavna konkurencija na ovogodišnjem takmičenju - rekao je reper i osnivač benda Oleg Psjuk.

Konstrakta kaže da je iznenađena pomamom za pesmom "In corpore sano" i da je sada na njoj velika odgovornost.

- Ne mogu preko noći da se pretvorim u zvezdu. Drago mi je da naša pesma privlači veliku pažnju, a ja sam tu da Srbiju predstavim u najboljem svetlu. Atmosfera na tom koncertu je bila sjajna i drago mi je da je publika pevala sve vreme sa mnom, iako ne razumeju srpski jezik - kaže umetnica, koja je nakon nastupa podelila na desetine autograma i fotografisala se sa obožavaocima.

Foto: Printscreen/Instagram

Ana Đurić Konstrakta


Naša predstavnica se na svetskim kladionicama trenutno nalazi na 10. mestu. Sudeći po tome, trebalo bi da prođe u finale (prvo mesto već mesecima zauzima Ukrajina). Konstrakta se, međutim, bolje kotira na sajtu eurovisionworld.com, u anketi na kojoj je do juče glasalo 180.000 ljudi. Oni našoj predstavnici predviđaju šesto mesto!

Drugo polufinale Evrovizije, na kojem će nastupiti Konstrakta, na programu je sutra od 21 čas na RTS, a finale je zakazano za subotu.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
LISA

pre 1 godinu

Ukraina je među najboljima ali Norveška je definitivno rasturila.Ove godine na Evroviziji fali energije, nastupi su previše mirni jako je malo izvođača koji su imali življu koreografiju.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija