• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.05.2022

09:36

NIKOLINA SE POTRESNIM REČIMA OPROSTILA OD VIDOJA: Ovakvog te se želimo sećati, putuj i ne brini... I kamen bi zaplakao! (FOTO)

Darko Cvetanović

Estrada

NIKOLINA SE POTRESNIM REČIMA OPROSTILA OD VIDOJA: Ovakvog te se želimo sećati, putuj i ne brini... I kamen bi zaplakao! (FOTO)

Podeli vest

Suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović, iznenada je preminuo u 44. godini, a voditeljka se sada potresnim rečima oprostila od njega

Nikolina Pišek se prvi put oglasila na svom Instagramu, nakon što se u medijima pojavila vest o iznenadnoj smrti Vidoja Ristovića.

Voditeljka se potresnim rečima oprostila od Vidoja.

Foto: printscreen instagram/nikolina_pisek

Objava Nikoline Pišek

- Ovakvog te se želimo sećati. Nasmejanog, vedrog, u bojama, pod suncem. Sa svima nama. ..samo da je ovakvih trenutaka bilo više… Da nismo jurili za još jednom obavezom, za još nekom prilikom, čekali da se još nešto posloži da bismo mogli svi na okupu biti ovako sretni. Neki susreti nikada se ne dočekaju. Ali i ovako sam bogata - i svi mi zajedno - bogata zbog svih neprocjenjivih trenutaka s tobom koji bi mogli ispuniti i tri života. I hvala ti na svakom od njih. Oprosti mi i hvala ti na svakoj tuzi - i one su nas gradile. Hvala na ljubavi. Hvala na Uni. Živećeš u svakome od nas, dok dišemo. I gledaćemo te u tvojoj Uni i tvojoj Matei, i znati da smo s tobom dok one rastu tebi na ponos. Naš si. Putuj i ne brini... - napisala je Nikolina na pomenutoj društvenoj mreži u opisu zejedničke fotografije.

POGLEDAJTE INFORMEROVU EMISIJU "DO KOSKE SA JOVANOM JEREMIĆ":




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija