• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Kosijer

11.05.2022

12:04

JOVANA JEREMIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O STARLETAMA: Blatite mi profesiju!

Printscreen

Estrada

JOVANA JEREMIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O STARLETAMA: Blatite mi profesiju!

Podeli vest

Kolege sa Pink televizije Jovana Jeremić i Ognjen Amidžić posvađali su se zbog starleta!

Dok voditeljka "Vikend jutra" smatra da ove dame nikako ne bi smele da se bave novinarstvom, dotle autor "Amidži šoua" veruje da se neke od njih sjajno snalaze pred kamerama!
Kad je reč o drugim temama, tu su "spustili loptu". Složili su se da gosta nikada ne bi izbacili studija, kao i da bi bez problema ugostili prostitutke u emisijama.

Jovana Jeremić

Da li starlete treba da budu voditeljke?

- Žestoko se protivim tome da starlete rade kao voditeljke! One blate našu profesiju. Pravi novinar ima veliku odgovornost prema sagovorniku, odnosno čoveku čiju životnu priču otkriva, što ja najčešće radim u svojoj emisiji. To ne može svako da radi. Novinarstvo jeste zanat, ali zahteva inteligenciju, snalažljivost i opštu informisanost. Novinar je, zapravo, javni detektiv.

Foto: Printscreen

Jovana Jeremić oplela po starletama

Šta je najluđe što ste uradili zbog rejtinga?

- Sve sam radila zbog rejtinga! Na primer, da bih najavila emisiju, prevrtala sam se po podu. Najluđe tek sledi! Ući ću u studio na još jedan specifičan način. Gledajte i videćete.

Da li partneri posle raskida mogu biti prijatelji?

- Mogu ukoliko su tokom veze ili braka živeli časno i nisu se varali. Znači, samo ako je jedini razlog raskida to što je prestala ljubav.

Da li ste nekada izbacili nekoga iz emisije?

- Ne! Kao urednik i voditelj pažljivo biram goste i svog sagovornika nikada i ni zbog čega ne bih izbacila iz studija. To bi bio moj poraz i značilo bi da se nisam dobro pripremila za temu o kojoj pričamo. Lica koja su izbacivala goste pokazuju svoju šupljinu, rupe u znanju, ali i u verbalnim sposobnostima.

Treba li prostitutke da gostuju na televiziji?

- Treba! One mogu da na svom negativnom primeru pokažu mladima kako ne treba da se živi. To su žene koje su emotivno polupane, izneverene i zatvorene za ljubav. Ne treba im suditi jer su živele najbolje što su umele. I to je njihov krst, a ne naš.

Ognjen Amidžić

Da li starlete treba da budu voditeljke?

- Da. Došlo je takvo vreme da više nije važno da li imaš iskustva kao voditelj ili ne, već kako se snalaziš pred kamerama. Takva situacija nije samo kod nas nego i u svetu. Nemam ništa protiv da se svako okuša kao voditelj. Da li će trajati i opstati u ovom poslu, to će pokazati vreme.

Šta je najluđe što ste uradili zbog rejtinga?

Foto: Printscreen

Voditelj Ognjen Amidžić

- Ako pitate moje goste, reći će da volim da ih ponudim domaćom rakijom, pa zato u emisiji ispričaju i ono što nisu planirali. Dajem im specijalnu rakiju koju ću prodavati u sklopu brenda "Amidži šop". Šalu na stranu, u emisiji imam lude igrice od kojih gosti strepe.

Da li partneri posle raskida mogu biti prijatelji?

- Kada ste sa nekim delili život i bili pored njega u dobru i zlu, verujem da posle razlaza možete ostati prijatelji. Možda ne istog trenutka, ali ako ste iskreno voleli, nema razloga da ne nastavite drugarski odnos.

Da li ste nekada izbacili nekoga iz emisije?

- Iskustvo od dve decenije ne bi mi dozvolilo da se tako postavim prema nekom gostu. Ako sam već odlučio da ugostim nekoga u emisiji, kakav bih ja domaćin bio kada bih iz svoje "kuće" nekoga izbacio? Jednom mi se desilo da neko napusti studio, ali to govori o vaspitanju te osobe, a ne o meni.

Treba li prostitutke da gostuju na televiziji?

- U "Amidži šou", pored estradnih umetnika, dolaze ljudi koji su aktuelni i koje narod prati i voli. Davno je prošlo vreme kada se sudilo o čoveku na osnovu njegovog zanimanja.

Anketa:

Starlete kao voditeljke?
DA 37%
NE 63%

Treba li raditi sve zarad rejtinga?
DA 55%
NE 45%

Da li partneri posle raskida mogu biti prijatelji?
DA 89%
NE 11%

Da li treba izbaciti neprijatnog gosta iz emisije?
DA 98%
NE 2%

Treba li prostitutke da gostuju na televiziji?
DA 23%
NE 77%

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija